GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka s překvapivým zvukem

Hmotnost pouhých 230 gramů

GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka určená pro všechny, kdo chtějí okusit skutečné hraní. Díky nízké hmotnosti 230 gramů a 53milimetrovým měničům bude hraní her příjemnější i po delší dobu. Herní sluchátka Genesis Toron 301 nezapřou inspiraci vyšším a úspěšným předchozím modelem Toron 531.

Herní sluchátka GENESIS Toron 301 jsou dobrou volbou jak pro hráče hledající zábavu v singleplayerových titulech, tak pro milovníky esportových soutěží. Na panelu na mušli je možné měnit hlasitost a díky 53milimetrovým měničům lze detailně určit jednotlivé hudební nástroje u přehrávaných hudebních nahrávek. Stejné detaily poskytují sluchátka při hraní her a umožní identifikovat nepřítele během digitálních potyček. Zvuky, které prozrazují polohu nepřátel, lze snadno lokalizovat a vítězství ve hře bude na dosah.

K pohodlí při hraní přispívá odolný náhlavní rám, z vnitřní strany polstrovaný materiálem příjemným na dotek, a také pohodlné náušníky. Standardní polštářky sluchátek GENESIS Toron 301 lze nahradit hybridními polštářky (EP01) a látkovými polštářky (EP02), které lze zakoupit samostatně.

Součástí sluchátek je i dynamický mikrofon, jehož polohu lze díky flexibilní konstrukci nastavit. Mikrofon lze od sluchátek zcela odpojit.

Sluchátka GENESIS Toron 301 mají široké možnosti použití. Lze j připojit k telefonu, konzoli nebo jinému zařízení. Podmínkou je konektor 3,5 mm.

Cena a dostupnost

Stereofonní sluchátka Genesis Toron 301 jsou k dostání v provedení bílá nebo černá prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za doporučenou cenu 831 Kč.

https://genesis-zone.com/product/toron-301-with-microphone-black

 

Technické údaje

Komunikace: Kabelové připojení

Konektory: Mini Jack 3,5 mm x1, Mini Jack 3,5 mm x2

Typ sluchátek: Přes uši

Konstrukce sluchátek: Uzavřená zadní část

Zvukový systém: Stereo

Mikrofon: Ano

Ovládání hlasitosti: Integrované na sluchátku

Redukce hluku: Žádné

Impedance: 32 Ohm

Frekvenční odezva sluchátek: 20 – 20 000 Hz

Průměr měniče: 53 mm

Uchycení mikrofonu: Odnímatelný

Ztlumení mikrofonu: Na náušníku

Citlivost mikrofonu: -38 dB

Frekvenční odezva mikrofonu: 50 – 10 000 Hz

Typ mikrofonu: Dynamický

Funkce: Ovládání hlasitosti, ztlumení mikrofonu

Podsvícení: Ne

Odpojitelný kabel: Ano

Délka kabelu: 100 cm

Barva: Černá nebo bílá

Platforma: Android, Asus Rog Ally, XBOX One, Microsoft XBOX One S, Microsoft XBOX One X, Microsoft XBOX Series S, Microsoft XBOX Series X, PC, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5, Steam Deck

Dodávané příslušenství: Uživatelská příručka, kabel Jack 3,5 mm, rozbočovač Minijack

 

###

Genesis

Značka Genesis od svého vstupu na trh v roce 2011 nabízí herní doplňky a periferie vysoké kvality a současně rozšiřuje a neustále vylepšuje svá řešení speciálně s ohledem na dosažení příznivého poměru cena-výkon. Spolehlivost a kvalita produktů je potvrzena bezpočtem testů a ocenění udělených celou řadou technologických médií. 

Doplňky značky Genesis patří v Evropě mezi jedny z nejoblíbenějších díky modernímu designu, výjimečné funkcionalitě a použitím nejnovějších technologií během výrobního procesu. 

www.genesis-zone.com nebo FB