Zlaté jablko připravilo pro školáky bohatý program za vysvědčení

Odměnu pro všechny malé školačky a školáky připravilo na závěr června obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Speciální herna s tématem Barbie určená pro malé slečny a koutek Hot Wheels pro všechny malé milovníky rychlých autíček bude k dispozici v přízemí centra v pátek 28. a v sobotu 29. června.   

Nejznámější a nejoblíbenější panenka na světě Barbie a svět malých kovových autíček Hot Wheels ovládne na dva dny prostory Zlatého jablka ve Zlíně. Malé slečny se budou mít možnost nechat upravit v kosmetickém Barbie koutku. „V rámci symbolické proměny v Barbie se mohou dívky nechat nalíčit nebo si uplést copánky a na závěr se ještě vyfotit ve fotokrabici jako skutečná panenka Barbie,“ vysvětlil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. 

V Hot Wheels koutku bude zase připravena Xbox zóny se speciálními závodními dráhami nebo tetovací studio. Děti si však mohou užít i další aktivity jako jsou soutěže o zajímavé ceny, tancování a zábavu nebo stylovou relax zónu. „Kromě tematických dárků a skvělých zážitků se navíc mohou těšit i na cukrovou vatu,“ doplnil Jiří Kratochvíl.

Program se uskuteční v prodejní galerii obchodního centra v pátek 28. a v sobotu 29. června v době od 9 do 21 hodin.

Další informace na www.zlatejablko.cz.