Moje O2 otevřela brány všem: nové funkce a výhody pro stávající i nové uživatele

Aplikace Moje O2 se neustále vylepšuje a přizpůsobuje potřebám nejen stávajících zákazníků. Nově se do ní totiž mohou přihlásit všichni, i ti, kteří zatím žádné služby od O2 nevyužívají. Díky novým funkcím jako je snadné ověření identity, personalizovaná upozornění nebo třeba chat s virtuální asistentkou, je její používání ještě jednodušší. Navíc aplikace nabízí test digitálního zdraví spolu s praktickými tipy a doporučením.

Nově mohou do aplikace Moje O2 vstoupit i ti, kteří zatím nevyužívají žádné služby od O2. Stačí si aplikaci stáhnout a zadat svůj e-mail, na který vám pošleme jednorázový kód pro přihlášení. Ihned získáte přístup k základní nabídce a přehledu výhod a benefitů od O2. Pokud vás nabídka zaujme, můžete si rovnou pomocí BankID objednat novou službu, aniž byste museli navštívit pobočku nebo volat na zákaznickou linku. Případně nám můžete zanechat své telefonní číslo a my vám zavoláme. Během několika kliknutí si tak můžete začít užívat 5G internet nebo vybírat ze široké nabídky obsahu na O2 TV.

Občanku už zákazníci O2 nepotřebují

Zapomeňte na starosti s občankou! Nyní můžete aplikaci Moje O2 využít jako nástroj pro ověření vaší identity při návštěvě pobočky nebo při volání na linku. V obou případech vám konzultant pošle požadavek do aplikace a vy ho tam potvrdíte. Tímto způsobem můžeme rychle a bezpečně řešit vaše požadavky.

Prostředí pro komunikaci

Aplikace Moje O2 se stává hlavním komunikačním nástrojem se zákazníky. Kromě vlastního chatu s virtuální asistentkou jsme přidali push notifikace, které vás budou informovat například o vystavení vyúčtování. Tyto notifikace doplňují dosavadní SMS a e-mailové zprávy (push notifikace byly doteď využívané pouze pro marketingové účely).

Péče o digitální zdraví

Aplikace prošla vizuální proměnou s novými brandovými prvky. Navíc jsme přidali test Digitálního zdraví se sadu otázek, které vás provedou základními oblastmi digitálního zdraví. Po vyplnění se dozvíte, jak jste na tom ve srovnání s průměrem české populace i svými vrstevníky. Zároveň se můžete podívat na jednoduché tipy, jak své digitální zdraví posílit a co dělat, abyste měli technologie ve své moci.

Jednoduchá obsluha produktů a služeb

O2 pravidelně přidává nové nabídky do aplikace Moje O2, takže zákazníci mají vždy aktuální informace a přehled o svých službách, které mohou snadno spravovat.  Nově je možné jednoduše zapnout v aplikaci roamingové balíčky při cestách za hranice EU nebo si aktivovat tarif na zkoušku pro otestování našich služeb.

Další výhody a benefity

Z aplikace Moje O2 se také dostanete do platformy Unity, která přináší jedinečné výhody pro společné zákazníky O2 a AirBank. Aktuálně mezi ně patří kromě odměny 300 Kč za využívání služeb obou firem, třeba ultrarychlá 67w nabíječka za 299 Kč nebo sleva 3 500 Kč na stylový smartphone HONOR 200.

Samozřejmostí jsou také O2 Radosti, ve kterých aktuálně najdete třeba slevy až 2 000 Kč na chytré příslušenství nebo vybrané smartphony, slevu 20 % na ČEZ RunTour 2024 nebo 15% slevu na nákup v About You.

Dvoufaktorové ověření

Na bezpečnosti nám záleží, a proto postupně zavádíme dvoufaktorové ověření přihlášení přes sms zprávy. Může se tedy stát, že vám přijde požadavek na doplnění telefonního čísla, tak ho prosím doplňte. Zůstanou tak vaše údaje v naprostém bezpečí.

A co nás čeká dál?

Aktuálně se připravují vánoční nabídky, na které se zákazníci mohou těšit. Navíc se chystáme na spuštění úplně nové aplikace Moje O2 v roce 2025, která bude ještě více zaměřená na zákazníky a jeho zážitek s technologiemi.