Mercusys MA80XE vybaví počítač snadno a rychle technologiemi Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.2

Česká republika, Praha – 1. října 2024 – Společnost Mercusys, celosvětový výrobce síťových produktů, uvádí na trh nový adaptér MA80XE, který posouvá hranice moderního připojení k internetu na zcela novou úroveň. Adaptér je navržen tak, aby zajistil rychlé a stabilní bezdrátové připojení díky využití dvoupásmové technologie Wi-Fi 6.

Mercusys MA80XE je vhodným řešením pro ty, kteří chtějí jednoduchou cestou dosáhnout vyšší rychlosti přenosu dat. Adaptér díky technologii Wi-Fi 6 s čipovou sadou Intel® poskytuje rychlost až 3 Gb/s (2402 Mb/s v pásmu 5 GHz a 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz). Podpora vícepásmové technologie zajišťuje efektivní využití frekvenčních pásem. To umožňuje připojení zařízení na různých frekvencích, čímž se snižuje rušení a optimalizuje rychlost přenosu dat. Uživatelé tak mohou očekávat lepší výkon a menší přetížení sítě, což je klíčové pro plynulý chod náročných aplikací, streamování ve vysoké kvalitě nebo hraní online her.

Pro uživatele, kteří potřebují spolehlivé připojení pro práci, zábavu či každodenní používání internetu, představuje Mercusys MA80XE řešení odpovídající nejvyšším standardům. Adaptér využívá pokročilé technologie, jako je MU-MIMO a OFDMA, jež zajišťují efektivní komunikaci mezi více zařízeními současně. To se hodí v moderních domácnostech či kancelářích s vysokou koncentrací připojených zařízení. Dosah Wi-Fi signálu je významně rozšířen díky dvěma anténám s vysokým ziskem, což přispívá k lepšímu pokrytí v rámci celého prostoru.

Kromě technických výhod MA80XE nabízí také snadnou instalaci a použití. Zařízení je vybaveno rozhraním PCIe, což umožňuje jednoduché a rychlé připojení k počítači s 64bitovým operačním systémem Windows 10 nebo 11. Díky PCIe rozhraní lze snadno dosáhnout vysokorychlostního připojení bez složitých instalačních procesů. Spolu s pokročilým zabezpečením WPA3 se jedná o bezpečné řešení, které chrání uživatele před potenciálními hrozbami na internetu.

Adaptér je zároveň vybaven rychlým Bluetooth 5.2, jenž překonává předchozí verze této bezdrátové technologie, zejména pokud jde o dosah a přenosovou rychlost. Připojené bezdrátové gadgety tak lze používat okamžitě po připojení.

S rostoucí potřebou kvalitního připojení k internetu, zejména s ohledem na zvyšující se počet zařízení v moderních domácnostech, je Mercusys MA80XE ideálním řešením pro každého, kdo vyžaduje spolehlivý, rychlý a bezpečný přístup k internetu. Nový adaptér je navržen tak, aby splňoval veškeré požadavky moderní doby a přinášel tak uživatelům přístup k nejnovějším technologiím, jako jsou například aplikace pro rozšířenou (AR) nebo virtuální realitu (VR).

Klíčové vlastnosti Mercusys MA80XE:

  • Podpora standardu Wi-Fi 6
  • Dvoupásmové připojení s rychlostí až 3 Gb/s (2 402 Mb/s v pásmu 5 GHz, 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz)
  • Podpora technologií MU-MIMO a OFDMA
  • Dvě výkonné antény pro širší pokrytí signálem
  • Čipová sada Intel® Wi-Fi 6
  • Bluetooth 5.2
  • Snadné nastavení
  • Vylepšené zabezpečení WPA3
  • Kompatibilní s Windows 10, 11 (64 bitů)

Více informací o produktu naleznete zde:

https://www.mercusys.com/cz/product/details/ma80xe/

O značce Mercusys
Mise Mercusys je jednoduchá. Snažíme se nabídnout vynikající přístup k internetu co největšímu počtu lidí. Věříme, že ve stále více propojeném světě by měl mít každý přístup k obrovskému množství informací a zábavy, které jsou dnes k dispozici. Mercusys se zavázal stát se důvěryhodným partnerem a rozšířit vaše obzory tak, aby zahrnovaly nekonečný potenciál cenných lidských spojení, která internet poskytuje.

Mercusys se specializuje na poskytování základních zařízení, která tvoří páteř vašeho propojeného života. Široká a neustále rostoucí řada směrovačů Wi-Fi, adaptérů Wi-Fi, opakovačů, přístupových bodů a přepínačů SOHO vám pomůže vytěžit z vašeho internetového připojení maximum a proměnit váš domov nebo malou kancelář v prosperující epicentrum připojení. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.mercusys.com/cz.