T-Mobile v říjnu nabídne dotace na značky Samsung a Xiaomi

V říjnu mohou zákazníci T-Mobile využít dotace na kompletní portfolio značky Xiaomi a vybrané modely značky Samsung včetně chytrých hodinek. Pokračují také speciální dotace na hardware s rozšířenou nabídkou televizorů a jako každý měsíc platí výhodné ceny pro T Phone 2, T Phone 2 Pro a T Tablet. Dotace se vztahují i na portfolio značky Apple.

Fanoušci značky Xiaomi si mohou zakoupit například Xiaomi Redmi 13C 5G 128GB za pouhou 1 Kč s tarifem Neomezeně XL s výhodou, model Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB pak se stejným tarifem za pouhých 4 999 Kč.

Zajímavá nabídka čeká na všechny, kteří plánují nákup nových chytrých hodinek. Při aktivaci nového nebo prodloužení stávajícího tarifu mohou výhodně pořídit modely hodinek Samsung Galaxy Watch. Například s tarifem Neomezeně 4XL s výhodou si zákazník zakoupí hodinky Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE jen za 1 Kč. Výhodné dotace se vztahují i na telefony Samsung – oblíbený model Samsung Galaxy A15 5G 128GB bude dostupný za pouhých 299 Kč. 

I v říjnu lze využít speciální dotace na notebooky Acer, televizory Philips a herní konzoli Sony PlayStation 5. Nabídku navíc rozšířily nové modely Philips 55PUS7409/12 a Philips 65PUS7409/12. 

Jako každý měsíc se speciální dotace vztahují také na kompletní portfolio Apple – iPhone, Apple Watch i iPad – a na zařízení T Phone 2, T Phone 2 pro a T Tablet, a to včetně starších generací.