Nicolas Horky nastupuje jako partner a vedoucí týmu hotelových transakcí v regionu CEE a SEE v Cushman & Wakefield

Nicolas Horky přichází do realitněporadenské společnosti Cushman & Wakefield na pozici vedoucí týmu hotelových transakcí, kde povede tým v regionu střední, východní a jihovýchodní Evropy. Nicolas přebírá funkci po Magsudu Rahmanovovi, který ke konci roku společnost opustí.

Nicolas Horky se pohybuje na trhu s hotelovými nemovitostmi více než 15 let. Pracoval ve společnosti Orco Property Group, kde působil v různých městech, včetně Prahy, Paříže, Splitu a Záhřebu. Později se připojil k týmu Principal Real Estate Europe v Londýně, kde se specializoval na správu a transakce hotelových nemovitostí. V roce 2020 se stal partnerem ve společnosti SNH Consulting, zaměřující se na poradenství v oblasti hotelových nemovitostí, a od roku 2023 vedl mezinárodní tým pro financování projektů ve společnosti Photon Energy Group.

Během své kariéry se specializoval na hotelové transakce a jejich financování, správu nemovitostí a provozní smlouvy na mezinárodní úrovni.

Ve své nové roli bude Nicolas Horky zodpovědný za vedení a rozvoj týmu hotelových transakcí v regionech CEE a SEE. Kromě toho bude mít na starosti výběr hotelových operátorů v regionu. V jeho roli bude úzce spolupracovat s vedoucími investičních týmu v jednotlivých zemích regionu, s hotelovým týmem pro střední Evropu a s vedoucím týmu hotelových transakcí pro region EMEA, Fredericem Le Fichouxem.

Nicolas Horky studoval mezinárodní obchod a development na ESCE a NEOMA Business School ve Francii. Má dvojí občanství, francouzské a australské.

Mezi jeho koníčky patří sportování jako běh, cyklistika, jóga nebo turistika, a cestování.

-KONEC-

O Cushman & Wakefield

Společnost Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je předním světovým poskytovatelem realitních služeb pro nájemce i vlastníky nemovitostí. Zaměstnává cca 52 000 lidí v téměř 400 poboček v 60 zemích světa. V roce 2023 dosáhly příjmy společnosti 9,5 miliardy dolarů, a to díky aktivitám v oblasti správy budov, nemovitostí a projektů, pronájmu, investičních trhů, oceňování nemovitostí a dalších služeb. Získává také četná oborová a byznysová ocenění za svou prvotřídní firemní kulturu a úsilí v rámci DEI (Diversity, Equity and Inclusion), udržitelnosti atd. Více informací naleznete na www.cushmanwakefield.com nebo sledujte náš Linkedin.