CREDITAS Real Estate připravuje nový rezidenční projekt v Klecanech

Developerská společnost CREDITAS Real Estate zahájila předprodej nového rezidenčního projektu Klecanská alej. Tento moderní projekt nabízí 37 bytových jednotek, 16 řadových domů, 8 rodinných domů a 7 vil v atraktivní lokalitě Klecan s perfektní dopravní dostupností do Prahy. Jeho dokončení je plánováno na konec roku 2026.

V projektu Klecanská alej najdou zájemci čtyři různé typy nemovitostí. Samostatně stojící vily o dispozici 7+kk a dvěma nadzemními podlažími nabídnou svým obyvatelům uzavřené zahrady s možností rozšíření o garáž či zahradní sklad a variantu dvougeneračního bydlení. Ke každé vile náleží dvě venkovní parkovací stání. Rodinné domy o dispozici 5+kk, také samostatně stojící, mají uzavřenou zahradu, dvě parkovací stání před domem a garáž. Řadové domy s dispozicemi 4+kk a 5+kk budou tvořit skupinu čtyř sousedících nemovitostí. Ke každému řadovému domu náleží zahrada a dvě parkovací stání. Ve třech bytových domech pak budou bytové jednotky ve velikostech od 1+kk po 4+kk.

Projekt Klecanská alej klade důraz na moderní a funkční řešení bydlení, navržené tak, aby splňovalo nároky na prostor, pohodlí i dostatek úložných a parkovacích kapacit. Samozřejmostí je promyšlené uspořádání interiérů a dostatek zeleně.

„Projekt Klecanská alej nabízí moderní a komfortní bydlení v klidném prostředí s výbornou dostupností do Prahy. Klecany se pyšní nejen krásnou přírodou, ale i širokými možnostmi pro aktivní odpočinek a kvalitní občanskou vybaveností. Věříme, že spojení kvalitní architektury, promyšleného dispozičního řešení a atraktivní lokality přiláká mnoho zájemců o nové bydlení,“ říká Jiří Vajner, generální ředitel společnosti CREDITAS Real Estate.

Výjimečné bydlení v přírodě blízko Prahy

Klecany se nacházejí pouhých 5 km od severního okraje Prahy a jsou snadno dostupné jak autem díky napojení na hlavní tah E55, tak městskou hromadnou dopravou. Zastávka MHD je jen několik minut chůze od projektu a cesta autobusem na stanici metra Kobylisy trvá pouhých 15 minut. K dispozici je také přívoz, který zajišťuje rychlou přepravu přes Vltavu mezi obcemi Klecánky a Roztoky u Prahy.

Okolí Klecan je ideální pro milovníky přírody a aktivního odpočinku, nabízí mnoho možností vyžití od cyklostezek, přes turistické trasy, lesopark Klecanský háj až po přírodní park Dolní Povltaví. Toto bydlení tak představuje dokonalou kombinaci klidného života v blízkosti hlavního města.

Web: www.creditasre.cz | Kontakt pro média: e-mail: marie.mockova@creditasre.cz

Informace o CREDITAS Real Estate:

Společnost CREDITAS Real Estate (dříve V Invest) působí na trhu již více než 30 let. Její portfolio čítá přes tisíc obytných jednotek v desítkách projektů. V příštích deseti letech plánuje postavit dalších pět tisíc bytů za 27 miliard korun. CREDITAS Real Estate je součástí investiční skupiny CREDITAS, která se zaměřuje především na dlouhodobé investice v konzervativních odvětvích. Hlavními pilíři jejího podnikání jsou kromě nemovitostí také finanční služby a energetika.