Poznejte Infinix AI♾️: Umělá intelligence pro každý den

Inteligentní, neustále se rozvíjející AI řešení, které mění způsob, jak žijete, tvoříte a pracujete.

Praha/ HONG KONG, 3. října 2024 – Infinix hrdě představuje Infinix AI♾️, revoluční AI řešení, které mění způsob, jakým uživatelé pracují s technologií. Vstupte do světa Infinix AI♾️, tato špičková platforma oživí kreativitu a produktivitu v každodenním životě. Hlavní součástí této inovace je Folax, kreativní virtuální asistent, který je poháněn kombinací proprietárních modelů Infinixu a externích pokročilých modelů, jako jsou GPT-4o, Gemini a další. Ať už prostřednictvím textu, hlasu nebo obrazu, poskytuje okamžité odpovědi a personalizovaná doporučení, čímž zajišťuje bezproblémovou a intuitivní interakci.

“Infinix AI♾️ představuje novou kapitolu v personalizované technologii, navržené tak, aby se přizpůsobila individuálním potřebám uživatelů a redefinovala jejich zkušenosti s jejich zařízeními. Ať už jde o zjednodušení každodenních úkolů, zvýšení produktivity nebo podporu kreativity, Infinix AI♾️ se učí z preferencí uživatele a vytváří více propojený a plynulý zážitek. Naším cílem je zpřístupnit pokročilou AI všem, podporovat globální kreativitu a produktivitu,” uvedl Tchuan-wej Š’, generální ředitel Infinix AI.

Infinix AI♾️: Váš první inteligentní kreativní asistent do práce i na zábavu  

Infinix AI♾️ zjednodušuje úkoly, podporuje inovace a zvyšuje produktivitu. Mezi jeho hlavní funkce patří Live Texts♾️, který transformuje produktivitu tím, že uživatelům umožňuje okamžitě extrahovat, shrnout a přistupovat k důležitým informacím z obrázků a dokumentů. Ať už pro studenty, nebo profesionály – zjednodušuje získávání dat a poskytuje inteligentní shrnutí během několika sekund, takže práce bude rychlejší, než kdy dřív.

Writing Tools♾️ přináší novou úroveň do profesionální komunikace tím, že nabízí kontrolu gramatiky v reálném čase, přepisování obsahu a vylepšení stylu. Tento inteligentní asistent zajišťuje, že každý kus textu – ať už jde o e-mail, zprávu nebo třeba kniha – je vycizelovaný, jasný a působivý. Nejde jen o základní opravy, ale o zlepšení psaní optimalizací srozumitelnosti, tónu a přesnosti, což uživatelům umožňuje psát s důvěrou a bez hledání zbytečných chyb.

Pro kreativce je Magic Create♾️ skvělý nástroj, který s lehkostí promění vaše nápady v realitu. Vytvořený pro profesionální tvůrce, tato funkce vás provede generováním a vylepšováním nápadů, o začátku, až do konce. Od tvorby popisků pro sociální média až po psaní písní nebo storyboardů, Magic Create♾️ poskytuje kontinuální podporu a promění hrubé koncepty v plně realizované texty, čímž zpřístupní kreativitu všem.

Cestovatelé a dobrodruzi mohou nyní své zážitky obohatit funkcí Visual Look Up♾️, která poskytuje bohaté kontextové informace o památkách a kulturních místech z jediného obrázku. Ať už hledáte historické detaily nebo plánujete itinerář, Visual Look Up♾️ promění vaše cesty v pohlcující zážitky a poskytuje poznatky, které dalece přesahují to, co nabízejí jiné smartphony, čímž každou cestu činí informativnější a poutavější.

Specifické řešení pro každý region 

Infinix AI♾️ představuje výkonnou sadu pokročilých funkcí navržených ke zjednodušení každodenních úkolů. Jednou z klíčových funkcí je AI Wallpaper, který jde nad rámec běžné přizpůsobení tapet tím, že se přizpůsobuje kulturním preferencím a estetickým stylům uživatelů z různých regionů. Na rozdíl od tradičních AI tapet, které se zaměřují pouze na stylizaci, AI Wallpaper je specificky navržen pro uživatele v regionech světa. Tato kulturní a regionální přizpůsobivost umožňuje uživatelům proměnit své osobní fotografie v úchvatné, přizpůsobené pozadí, které rezonují s jejich jedinečným stylem a kulturním kontextem.

Kromě AI Wallpaper umožňuje AI Eraser přesné odstranění nežádoucích prvků z obrázků, zatímco Smart Cutout usnadňuje izolaci objektů pro profesionální vizuály. AI Sketch převádí hrubé koncepty do vypracovaných návrhů, což je ideální pro tvůrce a umělce. Tyto funkce společně umožňují uživatelům snadno vytvářet vysoce kvalitní vizuály, které jsou jak personalizované, tak profesionální.

Infinix AI♾️: Předvoj budoucnosti adaptivní inteligence a globální konektivity  

Infinix AI♾️ redefinuje hranice technologie smartphonů integrací aplikací, cloudových služeb a rozpoznávání hlasu do systému, který se vyvíjí s každou interakcí. Infinix na řešení pracoval přes tři roky s více než 1 000 iteracemi, Infinix AI♾️ poskytuje personalizované odpovědi v reálném čase, které se přizpůsobují jedinečným preferencím a potřebám uživatelů.

Tchuan-wej Š’ dodává: „Infinix AI♾️ nastavuje nový standard pro AI ve smartphonech tím, že nabízí kontextové porozumění v reálném čase a plynulou adaptaci – schopnosti, které dalece přesahují standardní AI funkce. S podporou více než 100 jazyků Infinix AI♾️ překonává jazykové bariéry, které už nebudou překážkou v mezilidské komunikaci. Kombinací kreativity, produktivity a globální konektivity do jednoho adaptivního řešení Infinix AI♾️ posiluje uživatele po celém světě, čímž formuje budoucnost chytrých technologií s bezprecedentní přesností a inkluzivitou.”

Infinix AI♾️ vyniká porozuměním kontextu a poskytováním poznatků přizpůsobených individuálním potřebám. Pokročilé tréninkové metody používající semi-supervizovaná, nesupervizovaná a supervizovaná data. Ta zajišťují rychlejší konvergenci a přesnější odpovědi. Robustní globální infrastruktura umožňuje zpětnou vazbu v reálném čase, což optimalizuje výkon pro rychlost odezvy a energetickou účinnost v různých regionech. Díky funkcím jako Folax zajišťuje Infinix AI♾️ konzistentní, vysoce výkonný výkon, čímž se stává klíčovým hráčem v oblasti AI pro smartphony.

Pro více informací navštivte: http://www.infinixmobility.com/

###

O společnosti Infinix:

Společnost Infinix Mobility, založená v roce 2013, je rychle rostoucí technologická značka, která navrhuje, vyrábí a prodává chytrá zařízení značky Infinix po celém světě. Jedná se o módní, efektivní a cenově dostupná inteligentní zařízení zaměřená na mládež, která poskytují uživatelům po celém světě přístup k nejnovějším technologiím ve své třídě. Více informací naleznete na: http://www.infinixmobility.com/cz