SkyShowtime představuje nový Prémiový plán předplatného

Prémiový plán bude bez reklam, s obsahem v rozlišení 4K UHD a nabídne více souběžných streamů a stahování

Prémiový plán SkyShowtime bude nabízen společně se dvěma stávajícími plány – Standard s reklamami a Standard, což potvrzuje pokračující závazek společnosti nabídnout spotřebitelům větší výběr

Prémiový plán bude k dispozici ve všech zemích působnosti a SkyShowtime se tak stane první streamovací službou, která zákazníkům na více než 20 trzích nabídne tři typy plánů – Standard s reklamami, Standard a Prémiový 

SkyShowtime, domovská platforma světa Yellowstone (všechny řady 1883, 1923 a Yellowstone), připravuje řadu nových a exkluzivních seriálů, jako jsou Landman, Lioness (2. řada), The Agency, The Day of the Jackal a SkyShowtime Original titulů Mamen Mayo, Schmeichel a Śleboda, které budou již brzy k dispozici

SkyShowtime dnes oznámila uvedení svého nového Prémiového plánu, který bude nabízen společně se stávajícími plány Standard s reklamami a Standard (dříve nabízený pod názvem Standard Plus). SkyShowtime Prémiový plán bude k dispozici od 29. října na všech více než 20 trzích SkyShowtime současně, a to v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Černé Hoře, Česku, Dánsku, Finsku, Chorvatsku, Kosovu, Maďarsku, Nizozemsku, Norsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Severní Makedonii, na Slovensku, ve Slovinsku, Srbsku, Španělsku a Švédsku.

Prémiový plán neobsahuje reklamy a za skvělou cenu nabízí všechny hollywoodské filmové hity služby SkyShowtime, nové a exkluzivní seriály a také původní tituly z místní produkce. Kompletní Prémiový plán s vylepšenou službou je ještě o krok dál a přináší předplatitelům vylepšený zážitek ze sledování.

Díky možnosti streamování až na pěti zařízeních současně může nyní celá rodina sledovat své oblíbené pořady a filmy bez přerušení. Předplatitelé Prémiového plánu si mohou vybrat až 100* titulů ke sledování offline, což jim zaručuje přístup ke kvalitní zábavě i na cestách. 

S Prémiovým plánem SkyShowtime se diváci ponoří do sledování ve vysoké kvalitě díky rostoucí nabídce populárních SkyShowtime titulů, které jsou poprvé k dispozici v rozlišení 4K UHD. 

Monty Sarhan, generální ředitel SkyShowtime, uvedl: „SkyShowtime se od začátku vždy zasazovala o to, aby svým zákazníkům nabídla možnost volby a aby jim poskytovala skvělou zábavu za skvělou cenu. Svůj slib plníme – začali jsme plánem Standard s reklamami a nyní zavádíme náš nový Prémiový plán, který zákazníkům nabízí veškerou skvělou a oblíbenou zábavu od SkyShowtime, ale s dodatečnými funkcemi, včetně více simultánních streamů, více stahování a rostoucího výběru obsahu v rozlišení 4K UHD. SkyShowtime jako první nabídla na těchto trzích plán s podporou reklamy, a s naším Prémiovým plánem jsme stále lídrem: jsme první streamovací službou, která na těchto trzích nabízí všechny tři typy tarifů – Standard s reklamami, Standard a Premiový.“

Portfolio nových, exkluzivních a původních pořadů SkyShowtime, které se na obrazovkách objeví v nadcházejících měsících, zahrnuje tituly jako např. A Quiet Place: Day One, Landman, Lioness (2. řada), Mamen Mayo, Schmeichel, The Agency, The Darkness, Śleboda, The Day of the Jackal, The Fall Guy a Yellowstone (5.řada, část B).

SkyShowtime nabízí tisíce hodin kvalitní zábavy pro celou rodinu. Předplatitelé služby mají přístup k novým a exkluzivním seriálům, původní tvorbě, oceněným filmům, obsahu pro děti a rodinu a k výběru legendárních titulů od studií Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – vše streamované na jedné platformě. 

Plány SkyShowtime Standard s reklamami, Standard a Prémiový budou zákazníkům k dispozici přímo přes aplikaci SkyShowtime v zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS a Android, Android TV, Google Chromecast, připojených televizorů LG, Prime Video kanálech, chytrých televizorů Samsung, vybraných distribučních partnerů na příslušných trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com

Prémiový plán SkyShowtime je nabízen za 299 Kč, cena plánu Standard je 219 Kč a cena plánu Standard s reklamami je 159 Kč. 

KONEC 

Poznámky pro redaktory

*Na jeden předplatitelský účet lze v daném období stáhnout pouze třicet (30) celovečerních filmů.

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Černé Hoře, Česku, Dánsku, Finsku, Chorvatsku, Kosovu, Maďarsku, Nizozemsku, Norsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Severní Makedonii, na Slovensku, ve Slovinsku, Srbsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek.