Panasonic představí na veletrhu MRO Europe 2024 účinný servis a údržbu v letecké dopravě

Na každoroční akci Aviation Week bude k vidění celá řada zařízení Panasonic TOUGHBOOK a možnosti privátních sítí 5G.

Praha 9. října 2024 – Odborníci na údržbu, opravy a provoz v letectví, kteří vyžadují dokonalou kombinaci robustní spolehlivosti, konektivity a výkonu, můžou vyzkoušet celou řadu odolných zařízení Panasonic TOUGHBOOK na veletrhu MRO Europe v Barceloně, který se bude konat od 23. do 24. října 2024. Díky desítkám let zkušeností v letectví optimalizuje TOUGHBOOK výkon ve vzduchu a efektivitu na zemi.
MRO Europe je přední událostí v regionu určenou pro pro trh s náhradními díly pro komerční letectví, která kombinuje konferenci na vyšší úrovni a mezinárodní výstavu. Pořádá jej Aviation Week a akce se zúčastní více než 450 poskytovatelů řešení a více než 10 000 návštěvníků, kteří zastupují všechny úrovně leteckého dodavatelského řetězce, včetně leteckých společností, pronajímatelů, MRO, OEM, dodavatelů a odborníků v oboru.
Vylepšete služby v terénu pomocí spolehlivých, hyperpropojených zařízení
Společnost Panasonic na veletrhu MRO Europe představí svou kompletní řadu modulárních odolných zařízení s operačním systémem Windows 11. Tato zařízení poskytují špičkovou odolnost, výdrž baterie, jsou přizpůsobitelná, integrují se s dopravním prostředkem, mají skvělou konektivitu a výkon potřebný pro letecký průmysl.
Konkrétně jde o notebook TOUGHBOOK 40 a odnímatelný tablet G2 2 v 1. Obě nejnovější verze těchto zařízení jsou vybaveny jednotkou neurálního zpracování Intel® AI Boost (NPU), která umožňuje využívat umělou inteligenci na okraji sítě a výrazně zvyšuje efektivitu a přesnost uživatelů v terénu. Oba jsou také vybaveny 5G SA moduly.
Kromě toho společnost Panasonic společně se svými partnery v oblasti řešení konektivity, společností COCUS AG, představí návštěvníkům veletrhu MRO Europe svou technologii privátní sítě 5G. Počínaje prediktivní údržbou a konče přenosy dat v reálném čase mezi letadly a pozemními týmy poskytují privátní sítě 5G ultra nízkou latenci, rychlejší dobu odezvy a vylepšený přenos dat a komunikaci v leteckém sektoru.
Tým Panasonic TOUGHBOOK bude na veletrhu MRO Europe na stánku 9085. Další informace o tom, jak mohou privátní sítě 5G společnosti Panasonic prospět leteckému průmyslu, naleznete zde: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/blog/how-private-5g-ready-take-aviation-industry
O skupině Panasonic
Společnost Panasonic Group, která byla založena v roce 1918 a dnes je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení pro nejrůznější aplikace v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu, průmyslu, komunikací a energetiky, přešla 1. dubna 2022 na systém provozních společností, kdy Panasonic Holdings Corporation slouží jako holdingová společnost a pod její hlavičku spadá osm společností. Skupina vykázala konsolidované čisté tržby ve výši 54,12 miliardy eur (8 496,4 miliardy jenů) za rok končící 31. března 2024. Chcete-li se dozvědět více o skupině Panasonic, navštivte: https://holdings.panasonic/global/
O společnosti Panasonic Connect Europe
Společnost Panasonic Connect Europe zahájila činnost 1. října 2021 a vytvořila novou agilní organizaci zaměřenou na B2B.Společnost s více než 400 zaměstnanci pod vedením generálního ředitele Hiroyuki Nishiuma si klade za cíl přispívat k úspěchu svých zákazníků inovativními produkty a integrovanými systémy a službami – to vše s cílem naplnit svou vizi měnit práci, rozvíjet společnost a propojit se s budoucností.
Panasonic Connect Europe má sídlo ve Wiesbadenu a skládá se z následujících obchodních divizí:
• Divize Mobile Solutions Business pomáhá mobilním pracovníkům zvyšovat produktivitu díky řadě odolných notebooků Toughbook, firemních tabletů a handheldů.
• Divize Media Entertainment Business zahrnuje vizuální systémy (Visual System Solutions), která nabízí řadu spolehlivých projektorů s vysokým jasem a kvalitních displejů; a vysílací a profesionální audiovizuální techniku (Broadcast & ProAV), která nabízí inteligentní řešení pro živou produkci z komplexního portfolia zahrnujícího PTZ a systémové kamery, videokamery, IT/IP platformu Kairos, přepínače a robotická řešení, která jsou široce využívána pro živé snímání událostí a sportu a televizní a xR studia.
• Business and Industry Solutions poskytuje technologická řešení na míru zaměřená na maloobchod, logistiku a průmyslovou výrobu s využitím svého jedinečného přístupu Gemba Process Innovation. Jejím cílem je zvyšovat provozní efektivitu a zlepšovat zkušenosti zákazníků a pomáhat podnikům dosahovat co nejlepších výsledků každý den.
• Panasonic Factory Solutions Europe pomáhá realizovat inteligentní továrny díky široké škále automatizovaných řešení, včetně řešení pro výrobu elektroniky, robotických a svařovacích systémů a inženýrství softwarových řešení.
Pro více informací navštivte: https://eu.connect.panasonic.com
Navštivte stránku Panasonic Connect Europe na LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/panasonic-connect-europe/