Plaťte s Lidl Pay a VISA kartou a vyhrajte až 120 000 Kč na nákupy v Lidlu

Lidl přináší jedinečnou šanci vyhrát velké ceny – při platbě kartou VISA uloženou v Lidl Pay mohou zákazníci vyhrát až 120 000 Kč na nákupy v prodejnách Lidl. Každý výherce obdrží 60 kupónů v hodnotě 2 000 Kč, které lze využít po celý rok. Zapojit se do soutěže je snadné! Stačí nakoupit za alespoň 350 Kč, naskenovat svou Lidl Plus kartu a sbírat známky. Jakmile nasbíráte 8 známek, automaticky se zařadíte do slosování o výhry.

Kromě hlavní výhry 120 000 Kč mají zákazníci možnost vyhrát i další ceny:

  • 40 x 90 000 Kč na nákupy v Lidlu (v podobě 45 kupónů v nominální hodnotě 2 000 Kč s platností 1 rok pro každého z výherců)
  • 60 x 10 000 Kč na nákupy v Lidlu (v podobě 5 kupónů v nominální hodnotě 2 000 Kč s platností 4 měsíce pro každého z výherců)
  • 100 x 2 000 Kč na nákupy v Lidlu (v podobě 1 kupónu v nominální hodnotě 2 000 Kč s platností 2 měsíce pro každého z výherců)

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Pokud se chce zákazník do soutěže zapojit, stačí, když se přihlásí do aplikace Lidl Plus a klikne na tlačítko „Chci soutěžit”. Následně musí nakoupit alespoň za 350 Kč v prodejně Lidl, čímž získá 1 známku. Za každých 8 známek může odeslat 1 účast do slosování. „Je také nutné, aby účastníci při každém nákupu naskenovali svou kartu Lidl Plus a platili pomocí VISA či VISA kartou uloženou ve své Lidl Pay kartě. Pouze tak budou zahrnuti do slosování. Nákupy uhrazené jinou kartou než VISA nebudou do soutěže započítány. Každý zákazník může vyhrát maximálně jednu cenu, která je nepřenosná,“ dodává k pravidlům soutěže mluvčí společnosti Lidl Česká republika Eliška Froschová Stehlíková.

Soutěž probíhá od 1. října 2024 do 31. října 2024. Výherci budou zveřejněni nejpozději 11. listopadu 2024 v aplikaci Lidl Plus. Výhry budou doručeny ve formě slevových kupónů přímo do uživatelského účtu výherců. Více podrobností naleznete na webových stránkách. 

Co je Lidl Pay?

Lidl Pay je nový platební systém, který společnost Lidl Česká republika zavedla za účelem zajištění bezpečných a rychlých transakcí pro své zákazníky. Tento systém významně zjednodušuje nákupní proces tím, že automaticky uplatňuje slevy z věrnostního programu, což zákazníkům šetří čas i peníze. Pro jeho využití stačí přidat platební kartu (Mastercard nebo VISA) do aplikace Lidl Plus a aktivovat funkci Lidl Pay.

Při placení mohou zákazníci jednoduše načíst QR kód své věrnostní karty, což umožňuje zaplatit celý nákup jediným skenem, aniž by museli vytahovat peněženku. Tento systém je nejen jednoduchý a rychlý, ale také bezpečný, protože všechny údaje o kartě jsou důkladně chráněny a nejsou přístupné společnosti. Lidl Pay tak představuje pohodlný způsob, jak nakupovat s automatickými slevami u klasických i samoobslužných pokladen. 

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 319 prodejen, které jsou zásobovány 6 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 69 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě Lidl-shop. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či v minulých letech výstavbu Rákosníčkových hřišť. 

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika

https://www.facebook.com/lidlcesko