SkyShowtime odhaluje oficiální trailer na SkyShowtime Original seriál The Day of the Jackal s Eddiem Redmaynem a Lashanou Lynch v hlavních rolích

SkyShowtime dnes zveřejnila poutavý oficiální trailer na očekávaný desetidílný SkyShowtime Original seriál s Eddiem Redmaynem, Lashanou Lynch a Úrsulou Corberó v hlavních rolích. Seriál The Day of the Jackal bude na platformě k dispozici od 6. prosince.

Bezkonkurenční a zcela nepolapitelný osamělý zabiják Šakal (Eddie Redmayne) se živí nájemnými vraždami za co nejvyšší honorář. Po svém posledním zabití však narazí na sobě rovnou soupeřku, houževnatou britskou zpravodajskou důstojnici (Lashana Lynch). Ta začne Šakala pronásledovat v napínavé hře na kočku a myš napříč Evropou a zanechává za sebou zkázu. V seriálu se objeví také Úrsula Corberó (Money Heist) v roli Nurii, která je středobodem Šakalova osobního života a neví, kdo ve skutečnosti je.

V širším hereckém obsazení se představí Charles Dance (Rabbit Hole, Game of Thrones, The King’s Man) v roli Timothyho Winthropa, Richard Dormer (Blue Lights, Fortitude, Game of Thrones) jako Norman, Chukwudi Iwuji (Guardians of the Galaxy Vol.3, The Split) jako Osita Halcrow, Lia Williams (The Capture, The Crown) jako Isabel Kirby, Khalid Abdalla (The Crown, The Kite Runner) jako Ulle Dag Charles, Eleanor Matsuura (The Walking Dead, I Used To Be Famous) jako Zina Jansone, Jonjo O’Neill (Andor, Bad Sisters) jako Edward Carver, Nick Blood (Slow Horses) jako Vince, Sule Rimi (Classified, Andor) jako Paul Pullman a Florisa Kamara (Eastenders) jako Jasmin Pullman.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Prime Video kanálech, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Prime Video kanálech, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek.

Poznámky pro editory: 

10dílná adaptace podle významného románu Fredericka Forsytha a následného oceněného filmu z roku 1973 od Universal Pictures. Seriál produkuje společnost Carnival Films, která je součástí Universal International Studios, divize Universal Studio Group, na zakázku společností Sky Studios a Peacock. 

 

Seriál napsal a adaptoval Ronan Bennett, tvůrce a scénárista kritiky oceňovaného seriálu Top Boy. Režie se ujal mezinárodně oceňovaný Brian Kirk (Game of Thrones, Luther, Boardwalk Empire). 

Gareth Neame a Nigel Marchant jsou výkonnými producenty Carnival Films. Redmayne je také výkonným producentem a Lynch je spoluvýkonnou producentkou projektu. Sam Hoyle je výkonným producentem ve Sky Studios. Sue Naegle působí jako výkonná producentka a Marianne Buckland jako spoluvýkonná producentka. Christopher Hall je producent a Emily Shapland je koproducentka. Frederick Forsyth je konzultující producent.

Podrobnosti o seriálu:

Scénárista / Showrunner / Výkonný producent: Ronan Bennett

Výkonní producenti: Gareth Neame a Nigel Marchant (Carnival Films), Sam Hoyle (Sky Studios), Sue Naegle

Výkonný producent / režisér: M: Brian Kirk 

Výkonný producent / hlavní mužská postava: Eddie Redmayne 

Spoluvýkonný producent / hlavní ženská postava: Lashana Lynch 

Spoluvýkonný producent: Marianne Buckland

Konzultující producentka: Mgr: Frederick Forsyth 

Hlavní herecké obsazení: Eddie Redmayne, Lashana Lynch, Úrsula Corberó

Vedlejší obsazení: Charles Dance, Richard Dormer, Chukwudi Iwuji, Lia Williams, Khalid Abdalla, Eleanor Matsuura, Jonjo O’Neill, Nick Blood, Sule Rimi, Florisa Kamara

Produkce: Společnost Carnival Films, která je součástí Universal International Studios, divize Universal Studio Group 

Distribuce: NBCUniversal Global TV Distribution

The Day of the Jackal je nejnovější projekt, který předvádí kolektivní sílu skupiny Comcast, a spojuje tvůrčí sílu Universal Studio Group, Sky Studios a globální dosah Sky a Peacock s duševním vlastnictvím společnosti Universal Pictures. Mezinárodní prodej seriálu bude zajišťovat NBCUniversal Global TV Distribution.