Společnost Fortinet rozšiřuje svou nabídku zabezpečení v cloudu představením Lacework FortiCNAPP

PRAHA, ČR / SUNNYVALE, Kalifornie, 15. října 2024 — Společnost Fortinet, světový lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti a průkopník konvergence sítí a zabezpečení, oznámila uvedení Lacework FortiCNAPP, jednotné platformy řízené umělou inteligencí, která zabezpečuje vše od kódu po cloud od jediného dodavatele.

„Lacework FortiCNAPP je založen na osvědčené platformě společnosti Lacework pro ochranu aplikací v cloudu s úzkou integrací s Fortinet Security Fabric,“ říká John Maddison, marketingový ředitel ve společnosti Fortinet. „Rozšířili jsme naši cloudovou bezpečnostní nabídku a poskytujeme nejkomplexnější, plnohodnotnou cloudovou platformu, která umožňuje bezproblémově eliminovat rizika napříč multicloudovým prostředím.“

Uvedení Lacework FortiCNAPP nabízí další výhody, které přesahují původní nabídku Lacework, jako je automatizovaná náprava a blokování aktivních runtime hrozeb, stejně jako lepší přehled o výstrahách FortiGuard Outbreak Alerts. Ty poskytují klíčové informace o nových a vznikajících hrozbách a rizikách.

Výzvy narušující zavádění cloudu

Jak si zákazníci nadále osvojují cloudové služby a infrastrukturu, uvědomují si, že tradiční bezpečnostní nástroje jednoduše postrádají dostatečné schopnosti potřebné k řešení rozsahu, rychlosti a dynamické povahy cloudu. Bezpečnostní týmy jsou zásadně ohroženy nedostatkem času na řešení bezpečnosti kvůli omezeným znalostem o zabezpečení cloudu, rozšíření bezpečnostních produktů, které zákazníkům s řešením problémů příliš nepomáhají, a nepřebernému množství upozornění na zabezpečení a dodržování předpisů.

Fortinet pomáhá zrychlit cesty zákazníků ke cloudu

S řešením Lacework FortiCNAPP společnost Fortinet zjednodušuje a posiluje cloudovou bezpečnost díky jednotné platformě od jediného dodavatele. Ta spojuje několik nástrojů pro výrazné zkrácení času detekce, stanovení priorit, vyšetřování a reakci na cloudové hrozby. Lacework FortiCNAPP přináší unikátní přístup založený na umělé inteligenci, která se nikdy nepřestává učit. Maximalizuje zabezpečení cloudu s minimem času a úsilí vývojových, provozních a bezpečnostních týmů tím, že automaticky propojuje poznatky o rizicích s daty o aktuálních hrozbách a zajišťuje, aby byly upřednostněny a řešeny ty nejkritičtější problémy.  

O společnosti Fortinet

Fortinet je hnací silou vývoje kybernetické bezpečnosti a konvergence síťových a bezpečnostních technologií. Jejím posláním je zabezpečit uživatele, zařízení a data na všech místech. Poskytuje tak kybernetickou bezpečnost všude tam, kde ji uživatelé potřebují, a to díky nejrozsáhlejšímu a nejucelenějšímu portfoliu řešení zahrnujícímu více než 50 produktů podnikové třídy. Řešením společnosti Fortinet, která patří k nejrozšířenějším, nejčastěji patentovaným a nejlépe ověřeným na trhu, důvěřuje přes půl milionu zákazníků. Fortinet Training Institute, jeden z největších a nejširších školicích programů v oboru, se snaží všem zpřístupnit vzdělání v oblasti kybernetické bezpečnosti a nové kariérní příležitosti. Spolupráce s respektovanými organizacemi z veřejného i soukromého sektoru, včetně CERT, vládních subjektů a akademické obce, je základním aspektem závazku společnosti Fortinet zvyšovat kybernetickou odolnost v celosvětovém měřítku. FortiGuard Labs, elitní výzkumná organizace společnosti Fortinet, vyvíjí a využívá špičkové technologie strojového učení a umělé inteligence s cílem poskytovat zákazníkům včasnou konzistentní ochranu nejvyšší úrovně spolu s informacemi o hrozbách, na něž mohou okamžitě reagovat. Další informace naleznete na stránkách https://www.fortinet.com, v blogu společnosti Fortinet a na stránkách laboratoří FortiGuard Labs.