Huawei Watch GT 5 Pro: zařízení, ve kterém se potkává móda s chytrou technologií

Praha, 25. října 2024 – Chytré hodinky už nejsou pouze technologickým pomocníkem, ale i stylovým módním doplňkem. Nosíme je celý den – v práci, ve volném čase i při sportu, a proto klademe důraz na jejich design. Musí být elegantní, aby ladily s formálním outfitem, a zároveň odolné a pohodlné pro aktivní životní styl. Nové Huawei Watch GT 5 Pro tyto požadavky splňují a díky možnostem snadného přizpůsobení dokonale zapadnou do vašeho osobitého stylu.

Stylový vzhled tradičních hodinek 

Pokud jste milovníkem klasických ručičkových hodinek a dosud jste na svém zápěstí chytré hodinky odmítali, nové Huawei Watch GT 5 Pro vás příjemně překvapí. Klasické hodinky se opět stávají trendem, který si oblíbily i mladší generace, a vracejí se tak opět do módy. Huawei na tento trend reaguje právě těmito chytrými hodinkami, které nejenže zachovávají vzhled tradičních hodinek, ale také oživují některé klasické hodinářské techniky. 

Hodinky jsou dostupné ve dvou hlavních designech, ze kterých si vyberou jak dámy s drobnějším zápěstím, tak pánové preferující masivnější vzhled. K dispozici jsou tedy elegantní a minimalistická 42 mm verze s 1,32palcovým displejem a zlato-stříbrným rámečkem i robustnější pánská 46 mm verze, která díky svému kovovému vzhledu působí sportovnějším dojmem. 

Od elegantních po sportovní: změňte svůj styl jedním klikem

Další skvělou možností, jak si chytré hodinky přizpůsobit svému stylu, je široký výběr řemínků. Ať už vás lidé potkávají spíše v podpatcích a saku, nebo ve sportovním setu, díky stylovým řemínkům můžete hodinky jednoduše sladit s vašimi potřebami. Na výběr máte několika variant, které můžete měnit libovolně podle nálady a příležitosti. Stylové řemínky si oblíbila i ambasadorka Huawei Watch GT 5 Pro, modelka a influencerka Nikol Švantnerová. „Nejvíce jsem si oblíbila možnost výměny řemínků podle příležitosti. Když si chci obléknout více sportovní outfit, sáhnu po gumovém řemínku. Pokud chci vypadat více elegantně, vyměním ho za jiný,“ chválí hodinky Nikol. 

Jestliže hledáte způsob, jak z hodinek udělat elegantní doplněk, sáhněte po bílém řemínku z keramiky a titanu. V kombinaci s tělem působí velmi sofistikovaně a podtrhne jakýkoli outfit. Pokud ale vyrážíte do posilovny nebo třeba běhat, vyměňte ho za řemínek z fluoroelastomeru, který je navržený tak, aby odolával potu a byl vhodný pro sportovní aktivity všeho druhu. Možná si říkáte, že častá výměna řemínků je složitá a nebude vás bavit, obzvláště pak keramické či titanové články. Společnost Huawei ale přišla s mechanismem EasyFit 3.0, díky kterému řemínek rychle uvolníte jedním stisknutím a vzhled svých chytrých hodinek tak můžete snadno měnit podle aktuální potřeby.

Jednoduchost i kreativita: Najděte svůj ideální ciferník

Perfekcionisti a módní nadšenci s citem pro detail mohou vzhled svých smartwatch posunout na vyšší úroveň díky inovovaným ciferníkům. Huawei Watch GT 5 Pro mají k dispozici 13 nových ciferníků, a pokud by vám to nestačilo, v nabídce na Watch Face Marketplace jich objevíte dalších více než 50 000. Pokud u hodinek oceňujete styl a kreativní design, určitě vás zaujme ciferník Blooming Brilliant. Ten zobrazuje květinu, která během dne postupně rozkvétá v závislosti na denní aktivitě – svůj pohyb budete mít snadno pod dohledem. Jestliže dáváte přednost jednodušším motivům, ideálním pro vás bude nadčasový ciferník Land of Luxury představující kruhový kalendář.

Každý z nás má své individuální potřeby, někomu záleží především na zdravotních funkcích, jiný se zase po celém dni těší na vybarvené kroužky své pohybové aktivity. Hodinky proto nabízejí přizpůsobitelné widgety, díky kterým si můžete hodinky upravit tak, abyste po ruce měli pro vás nejdůležitější funkce. Ať už potřebujete mít neustále na očích kalendář pro lepší organizaci, nebo chcete sledovat svůj denní pohyb, hodinky si snadno personalizujete.  

Nové Huawei Watch GT 5 Pro představují kombinaci stylu, pohodlí a inovace. Bez ohledu na to, zda preferujete elegantní vzhled, sportovní design nebo snadnou přizpůsobitelnost, tyto hodinky splní vaše požadavky na módní vzhled a styl. Ať už se tedy chystáte do práce, na trénink, nebo na večerní akci, hodinky budou vaším chytrým společníkem, který nepokazí žádný outfit.

Hodinky jsou kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a je možné zakoupit již od 6 299 Kč na oficiálním e-shopu Huawei nebo u prodejce Alza. Do 27.10. k nim jako dárek navíc získáte sluchátka FreeBuds 5i a při zadání kódu AGT5STRAPOFF dostanete další řemínek zdarma. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer Business Group naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.