Adastra mezi 50 nejlépe řízenými firmami v Kanadě

Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra se opět umístila mezi 50 nejlépe řízenými společnostmi v Kanadě (Canada´s 50 Best Managed Companies). Navíc je již třetím rokem členem klubu Platinum. Tento prestižní žebříček je sponzorován firmami Deloitte, CIBC Commercial Banking, National Post a Queen´s School of Business.

„Rád bych poblahopřál společnosti Adastra k členství v Platinovém klubu. Toto ocenění je důkazem uplatňování důslednosti, odhodlání a schopností přizpůsobit se neustále se měnícím podmínkách trhu. Díky těmto vlastnostem Adastra dosáhla velkého obchodního úspěchu a stala se opět jednou z 50 nejlépe řízených společností v Kanadě,“ konstatuje John Hughes, partner ve společnosti Deloitte a národní sponzor programu Best Managed.
Společnost Adastra je původně česká firma, která  expandovala na trhy Severní Ameriky. Společnost vznikla v roce 1995 v České republice a svoji kanadskou kancelář otevřela v roce 2000 v Torontu, kde dnes sídlí ústředí firmy.

Program ocenění 50 nejlépe řízených společností v Kanadě vznikl v roce 1993 s cílem vybrat každoročně z kanadských firem ty, které do svého řízení implementovaly špičkové postupy a dokázaly je inovativním způsobem zhodnotit. Tyto schopnosti posuzuje nezávislá porota, která hodnotí řízení jednotlivých firem, jak společnosti řeší různé obchodní otázky včetně nových technologií, globalizaci, řízení značky, vůdčí schopnosti, využití a rozvíjení klíčových kompetencí, projektování informačních systémů a nábor nových lidí, který usnadní další růst.

„Je pro nás velkou ctí být členem Platinového klubu 50 nejlépe řízených kanadských společností,“  říká Jan Mrázek, prezident Adastra Group, a dodává: „Adastra se s potěšením stala členem tohoto exkluzivního klubu. Chtěl bych poděkovat především našim zákazníkům, partnerům a zaměstnancům. Jejich velká podpora a tvrdá práce nám umožnila tento fantastický úspěch.“

O programu „Canada´s Best Managed Companies”

Program ocenění  50 nejlépe řízených společností v Kanadě slaví sedmnácté výročí vzniku a je jedním z předních kanadských programů, které oceňují vynikající výsledky firem s příjmy nad 10 milionů kanadských dolarů vlastněných či řízených kanadskými manažery. Již od roku 1993 stovky společností každoročně soutěží o umístění v tomto žebříčku sestavovaném nezávislým procesem, v němž se hodnotí kvalita jejich řídících schopností a praktik. Ceny se udílejí ve třech stupních: 1) vítěz Best Managed (jeden z 50 nových vítězů je každoročně vybrán); 2) rekvalifikovaný člen (ti, kteří získali Best Managed opakovaně po dva následující roky díky finančním výsledkům; 3) člen Platinového klubu (vítězové, kteří obdrželi cenu Best Managed minimálně šest let za sebou). Sponzory programu jsou firmy Deloitte, CIBC Commercial Banking, National Post a Queen’s School of Business. Další informace naleznete na internetové stránce https://www.canadas50best.com/en/meetourwinners/Pages/PlatinumClub.aspx.

O společnosti Adastra

Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která dodává špičková softwarová řešení pro váš business. Technologicky nezávislá řešení odrážejí rozsáhlé zkušenosti firmy načerpané z realizace stovek projektů, například pro společnosti Ahold, Allianz, Bank of Montreal, Barclays Bank, Bell Canada, Cetelem, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DHL, Dresdner Bank, Generální ředitelství cel, GTS Novera, Komerční banka, Orange Slovensko, Telefónica O2, Tipsport, Vodafone, Volkswagen AG a další.

Více informací  na www.adastra.cz a www.adastragrp.com.