Nová řada kancelářských monitorů Philips: kvalita a ekologie

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představuje novou řadu kancelářských monitorů Philips, ideálních pro tzv. „Green Business“. Všechny modely jsou vybaveny moderními technologiemi, které pomáhají efektivně šetřit náklady na elektřinu a snižovat dopad na životní prostředí.  (TZ)

Čtyři nové monitory disponují unikátní technologií Philips – PowerSensor Monitor, která dokáže pomocí neškodných infračervených senzorů sama rozeznat přítomnost uživatele u monitoru a díky tomu ušetřit až 80 procent elektrické energie. Jsou jako stvořené pro všechny společnosti, které chtějí chránit životní prostředí a zároveň šetřit svoje interní náklady na provoz. Nové modely splňují také certifikaci EPEAT Gold zaručující nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí.

Monitory, které využívají technologii PowerSensor Monitor, jsou 273P3LPHES, 273P3PHES, 221P3LYES a 221B3LPCS. Vlajkovou lodí nové série modelů je zejména Philips 273P3LPHES, Full HD monitor s 27palcovým displejem.

Výhodou nových business modelů však není jen nízká spotřeba energie, ale také mimořádná kvalita obrazu. LED technologie garantuje vynikající barevné podání a vysoký kontrast. Ekologicky smýšlející uživatelé ocení i to, že tyto monitory neobsahují rtuť a nezanechávají tak za sebou žádné ekologické stopy.

K hlavním rysům těchto nových monitorů Philips patří kromě ekologického provozu zejména velká obrazovka (až do 27 palců), Full HD, inteligentní technologie SmartImage analyzující automaticky obsah na obrazovce, ergonomický design, USB porty a širokoúhlý poměr stran 16:9.

###

O MMD

MMD je nová společnost založená v roce 2009 licenčním ujednáním se společností Philips, jejímž výlučním vlastníkem je koncern TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing LCD monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních zkušeností TPV chce MMD oslovit široké spektrum klientů a nabídnout na trh inovativní produkty. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí v Amsterodamu. Operace na východoevropském trhu zajišťuje pobočka v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými distributory a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu a v Eindhovenu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem LCD monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.