3DTV na míru s aplikacemi AVerTV 3D od společnosti AVerMedia

AVerMedia Technologies, Inc., jeden z čelných poskytovatelů multimediálních technologií, tímto oficiálně uveřejňuje nejnovější AVerTV 3D software. S podporou exkluzivní technologie see3D pro konverzi živé 2D TV do 3D, možností sledování a nahrávání živé HD/ 3DTV, záznamu TV pořadů do širokého spektra formátů a řadou jedinečných možností uživatelského nastavení jde o nepostradatelný software pro Všechny 3D a TV nadšence vlastnící TV tunery AVerMedia. (TZ)
Nabídka nevšedních funkcí osobního nastavení přináší na trh zcela nevídaný 3D TV zážitek. Díky podpoře technologie see3D a produktů z řady AVer3D snadno vyřešíte aktuální nedostatek 3D obsahu na trhu. Uživatelé totiž mohou jakýkoliv 2D TV obraz převést do 3D podoby, přičemž podpora všech běžně dostupných metod 3D zobrazení (tedy anaglyfních, polarizovaných i aktivních 3D zařízení) je v tomto případě naprostou samozřejmostí. AVerTV 3D software mohou všichni uživatelé TV tunerů AVerMedia zdarma stahovat na webové stránce věnované nejnovějším aplikacím od společnosti AVerMedia.

S aplikacemi AVerTV 3D lze jednoduše nahrávat jak HDTV a živé 3DTV vysílání, tak i TV pořady v reálném čase do formátů pro iPod, iPad, iPhone, Apple TV a PSP. A to zcela bez nutnosti jakékoliv konverze. AVerTV 3D software nabízí nástoje pro přenastavení příkazů dálkového ovladače, nebo klávesnice. Každý uživatel si navíc na základě svých přání a potřeb může nastavit a uložit individuální audio a video nastavení pro každý jednotlivý TV kanál. Pro bezpečnost a pohodlí uživatelů byla integrována i možnost zazálohování a zpětného obnovení osobní programové nabídky a uživatelských nastavení.

Další jedinečnou vlastností aplikací AVerTV 3D je funkce vylepšeného skenování programů, díky které lze aktualizovat seznam programů bez nutnosti smazání programů původních, nebo funkce Color Enhancement pro nekompromisní nastavení kvality obrazu. Ve zcela novém Classic Tube skinu je tak snadné nalézt a používat všechny užitečné funkce aplikací AVerMedia 3D. Samozřejmostí jsou funkce náhledu více kanálů, obraz v obraze, nebo TimeShift. AVerTV 3D software byl vytvořen s ohledem na co nejširší možnosti osobního uživatelského nastavení pro dosažení ultimátního zážitku ze sledování HD a 3DTV pořadů.

Více informací o AVerTV 3D software naleznete na

http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/AVerMediaTVSoftware/index.html

O společnosti AVerMedia Technologies:

Společnost AVerMedia Group (http://www.avermedia.com) je klíčovým hráčem na poli digitálních multimediálních video technologií. Mimo vlastní výrobu kompletní řady TV tunerů a osobních video nahrávacích zařízení se AVerMedia zaměřuje i na hardware a software DVR kamerových bezpečnostních systémů, dokument kamery, střižny digitálního videa, TV foto prohlížeče a převaděče signálu z TV do PC. Díky tomu nacházejí produkty společnosti AVerMedia uplatnění jak v soukromé, tak i komerční, nebo vzdělávací sféře. AVerMedia usiluje o maximální přínos v oblasti zábavního průmyslu a komunikačních prostředků. Společnost byla založena roku 1990 a od roku 2000 je veřejnou akciovou společností. Vysoké kvality všech produktů AVerMedia je dosaženo v souladu s nejpřísnějšími standardy ekologicky šetrné výroby.