Kontrola výdajů – O2 přináší přehled o výši měsíční útraty

Společnost Telefónica Czech Republic přináší rezidentním zákazníkům mobilních hlasových paušálních služeb a podnikatelům novinku v oblasti kontroly nad měsíčními útratami. Od 15. června 2011 jim volitelná služba Kontrola výdajů zaručí přehled o tom, kolik provolali nad rámec měsíčního paušálu nebo jaký počet volných jednotek jim ještě zbývá. Aktivace služby a SMS dotazy jsou zdarma. Za příchozí informační SMS zákazníci zaplatí 3 Kč. Kontrola výdajů zahrnuje tři doplňkové služby – Útrata, Info Jednotky a Info Limit. (TZ)

“Většina zákazníků se zajímá o to, kolik měsíčně zaplatí za volání a posílání zpráv a aby tyto náklady nepřesáhly určitou částku. Připravili jsme pro ně proto službu, která jim umožní mít průběžně přehled nad tím, kolik na konci každého zúčtovacího období zaplatí, ” říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Útrata

Pokud si zákazník přeje mít kdykoliv přehled o orientační útratě nad rámec pravidelného měsíčního paušálu a jednorázových plateb za doplňkové služby (např. Internet v mobilu, Top SMS balíček apod.) , o počtu vybraných volných jednotek a počtu dnů zbývajících do konce zúčtovacího období, je pro něj vhodná doplňková služba Útrata. Stačí zaslat SMS dotaz ve tvaru UTRATA na číslo999111. Požadovanou informaci pak zákazník obdrží formou SMS zprávy.

Info Jednotky

Když chce mít zákazník pod kontrolou čerpání volných jednotek jeho paušálního tarifu, je pro něj připravena doplňková služba Info Jednotky. O dosažení limitu 80 % a 100 % volných jednotek je informován prostřednictvím SMS zpráv. Službu si lze aktivovat zasláním SMS ve tvaru JEDNOTKY na číslo 999111. Informační zprávy je možné nechat si přeposílat také na jiné telefonní číslo nebo na e-mailovou adresu. Požádat o to lze na zákaznické lince *11 nebo v jakékoliv O2 Prodejně. Aktivací doplňkové služby Info Jednotky je navíc zákazník upozorňován bezplatnou SMS na každé nové účtovací období.

Info Limit

S doplňkovou službou Info Limit má zákazník možnost nastavit si finanční limit své útraty nad rámec měsíčního paušálu a jednorázových plateb. O dosažení 80 % a následně 100 % tohoto limitu je informován SMS. K aktivaci služby nebo změně nastavení finanční částky limitu stačí zaslat SMS ve tvaruINFOLIMIT X (X představuje výši měsíčního finančního limitu v Kč) na číslo 999111. Informační zprávy je možné nechat si přeposílat také na jiné telefonní číslo nebo na e-mailovou adresu. Požádat o to lze na zákaznické lince *11 nebo v jakékoliv O2 Prodejně. Aktivací doplňkové služby Info limit je navíc zákazník upozorňován bezplatnou SMS na každé nové zúčtovací období.

Podrobné informace o poskytovaných doplňkových službách lze nalézt na internetových stránkáchwww.o2.cz/kontrolavydaju