O2 modernizuje internetové stránky technické podpory

společnost Telefónica Czech Republic spouští novou podobu internetových stránek technické podpory. Na nové adrese www.o2techzona.cz nyní všem uživatelům stránky nabídne atraktivnější design a srozumitelnější strukturu, která usnadní orientaci. Rozšíří se také jejich obsah a přibudou nové funkce. (TZ)

Stránky technické podpory jsou nově součástí hlavního webu www.O2.cz. Díky tomu mají nový design a jednodušší orientaci. Dochází také k rozšíření obsahu  sekce Wi-Fi či jednotlivých služeb. Přibude nová sekce O2 Guru, která umožní přímo na stránce přehrávat videonávody k používání a nastavování vybraných O2 služeb. V sekci Hardware je nově možné filtrovat zařízení podle roku zahájení jejich prodeje.

Do budoucnosti Telefónica plánuje další změny, které povedou ke zlepšení uživatelské zkušenosti návštěvníků stránek technické podpory a tedy ke zvýšení zákaznické spokojenosti.

Původní adresa www.techzona.cz zůstává pro uživatele i nadále funkční. V případě technických dotazů mohou uživatelé také využít online tým našich O2 Guru na Facebooku a Twitteru. Případně mohou v O2 Fóru diskutovat s ostatními uživateli služeb.