Produktová řada Lawson M3 bude významně posílena technologiemi Infor

Společnosti Infor a Lawson Software dnes oznámily, že strategickým prvkem růstu společnosti Lawson je další podpora produktové řady M3 a že plán jejího dalšího rozvoje je založen na dodávkách kompletních odvětvových sad postavených okolo aplikací M3. Řešení Lawson M3 byla vytvořena pro společnosti, jež vyrábějí, přepravují a provádějí údržbu produktů nebo zařízení. (TZ)

Vývojové týmy společností Infor a Lawson Software se nyní zaměřují na tři úrovně zvýšení hodnoty zákazníkům řešení M3: 1) uživatelská přívětivost, 2) technologie a 3) aplikace.

„Hledáme způsob, jak přinést to nejlepší z obou společností zákazníkům řešení M3,“ řekl Henrik Billgren, viceprezident pro produktový management ve firmě Lawson. „Jedním z příkladů je uživatelská přívětivost produktů Lawson Smart Office a Infor Workspace. Lawson Smart Office vidíme jako ideální pro intenzivní využívání v rámci organizace, zatímco Infor Workspace je skvělý pro běžnou, každodenní práci. Rovněž pracujeme na začlenění vyhledávacích funkcionalit Lawson Enterprise Search do Infor Workspace.“

Mezi plánované inovace v oblasti uživatelské přívětivosti patří jednotný vzhled a dojem, jednotné přihlašování (single sign-on), lepší navigace a integrovaná kontextová obchodní inteligence.

Na technologické úrovni se vývojové týmy zaměřily na využití Infor ION, inovativní integrační architektury, která poslouží jako most k technologii M3 Collaborator pro vytvoření jednotného a uniformního middlewarového balíčku. Tato důležitá inovace architektury M3 propojí a umožní dodávat end-to-end procesy napříč nejrůznějšími aplikacemi, ať již to budou aplikace M3, Infor, interně vyvíjené či aplikace třetích stran.

A nakonec na aplikační úrovni byly zahájeny práce zaměřené na vytvoření odvětvových sad pro klíčové vertikály řešení M3: výroba, distribuce, módní průmysl, potravinářský a nápojářský průmysl, a údržba a pronájem zařízení. První sady se budou orientovat na procesní výrobu a distribuci s funkcionalitami pro rozvrhování procesního dodavatelského řetězce, řízení životního cyklu produktů procesní výroby, podnikové řízení výkonnosti (s podporou funkcionality M3 Opportunity Analyzer) a řízení skladu – integrovanými do jádra M3.

„V posledních pěti letech byla globální asociace uživatelů M3 (GAM3) svědky významných inovací na Javě postaveného ERP softwaru M3 jak v oblasti funkcionality, tak v oblasti technického rámce, jako jsou například Smart Office a Enterprise Search,“ řekl Graham Maxfield, generální manažer asociace GAM3, jež reprezentuje všechny zákazníky M3 po celém světě. „Po akvizici Lawson Software společností Infor GAM3 očekává, že tyto inovace budou pokračovat a zvýší přínosy zákazníkům M3, jak těm stávajícím, tak i novým.“

O společnosti Lawson Software

Lawson Software je přičleněná organizace společnosti Infor s více než 4 500 zákazníky po celém světě působícím zejména v odvětví specifických služeb, obchodu a výrobního/distribučního průmyslu.

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 70 000 zákazníků ve 125 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více informací naleznete na adrese http://cz.infor.com.