Stylový notebook Samsung 3 300V pro studenty (jak) dělaný

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd, globální lídr v oblasti digitálních médií a digitální konvergence, představila nový notebook Samsung Série 3 300V. S hravým moderním designem a prodlouženou výdrží baterie, která dosahuje až 9,0 hodin*1, je ideálním partnerem pro mladou generaci, která je neustále v pohybu.  (TZ)

„Notebook Samsung Série 3 300V byl vytvořen pro studenty a mladou generaci. Dnešní studenti a mladá generace uživatelů sociálních sítí chce notebook, jehož výkon lze využít do poslední kapky, a který přitom i dobře vypadá,“ řekl Michal Zbijowski, Product Marketing Specialist pro notebooky a netbooky společnosti Samsung.

„Elegantní displej s tenkým rámečkem a vysokorychlostní výkon 300V dokonale doplní vaši osobnost a usnadní vám život v pohybu. S notebookem Samsung Série 3 300V se opravdu nebudete nikdy nudit,“ dodal Zbijowski.

Nejnovější 2. generace procesorů Intel® Core™ i7/i5/i3*2, operační systém Windows® 7 Professional*2 a nová generace grafických karet NVIDIA GeForce*2 usnadňují život v pohybu a dávají možnost být neustále na příjmu s přáteli a užívat si prvotřídní zábavu po celý den. Unikátní technologie Samsung Fast Start dokáže během několika vteřin uvést notebook Samsung Série 3 300V z režimu spánku do běžného chodu a  nemusíte nepříjemně dlouho čekat.

Skvělý dojem, tenčí rámeček

Design notebooku podtrhuje rámeček displeje, který je tenčí než prst (o 55 – 60 % tenčí než u předchozích modelů*3) a zároveň je lehčí, takže je snadné brát ho na každodenní cesty. Módní design zdůrazňuje kvalitní povrchová úprava, jejíž barvu si můžete zvolit z pestré nabídky nepřehlédnutelných odstínů (Vital Orange, Raspberry Pink, Alaska Blue, Mock Black, Smoky Silver a Snow Silver).

Novinka od Samsungu vypadá dobře i uvnitř. Psaní usnadňuje kvalitní touchpad, na němž lze pracovat pohodlně a rychle. Ergonomický design dotváří oddělená tlačítka, jejichž rozmístění je optimalizováno tak, aby poskytovalo maximální komfort. Každé tlačítko prošlo důkladným testováním na odolnost a spolehlivost (10 milion kliknutí), což odpovídá 6 letům běžného používání.

Žádné čekání – užívejte si výkon

Technologie Samsung Fast Start zaručí, že nemusíte čekat, když na laptopu chcete začít pracovat. Po otevření displeje nebo stisknutí spouštěcího tlačítka se do několika vteřit displej automaticky aktivuje. Podobně je tomu v režimu hybridního spánku, kde se stabilita hibernace kombinuje s rychlým startem, abyste nemuseli čekat 30 – 60 vteřin, než se notebook nastartuje.

Rychlost a vysoký výkon zaručuje nejnovější 2. generace procesorů Intel® Core™ i7 (až čtyřjádrový) /i5/i3*2. Rozdíl je patrný při prohlížení webu, při práci s aplikacemi Microsoft Office nebo při konverzi hudby či videa – i ty nejnáročnější aplikace budou reagovat mnohem rychleji. Hraní her, přehrávání filmů ve formátu High Definition Plus (HD+) *2 i práci s fotografiemi zas usnadňuje výkon grafických karet nové generace NVIDIA GeForce*2.

Aby notebook co nejlépe vyhovoval potřebám mobilní práce s počítačem, je možné si u modelu Samsung Série 3 300V zvolit buď lesklý, nebo antireflexní displej. Lesklý displej se hodí na hry a filmy, protože poskytuje  jasný a živý obraz, zatímco antireflexní displej umožňuje mnohem lepší čitelnost venku při slunečním světle, což snižuje únavu očí při dlouhodobější práci.

Společník pro vaše cestování a volný čas

O pohodlí na cestách se postará prodloužená výdrž baterie (až 7 hod *2 u baterie 4400mAh a 9 hod.*2 u baterie 5200mAh na jedno nabití) a inteligentní nabíjení Power Plus, zaručující 1000 nabijecích cyklů, aniž by se maximální nabíjecí kapacita dostala pod 80%. Vedle toho je notebook lehký a kompaktní, takže splňuje požadavky mladé generace na mobilní životní styl. Je to moderní flexibilní partner jak do školy, tak na brigádu či večerní návštěvu u přátel.

Život v pohybu je náročný, a některé notebooky se snadno poškrábou i při méně častém používání. Notebook Samsung Série 3 300V chrání před rizikem každodenních nárazů a úderů robustní pouzdro Samsung Duracase se speciálním povrchem odolným vůči poškrábání, které zaručí, že váš notebook bude vypadat dlouho jako nový.

Notebook Samsung Série 3 300V se na českém trhu prodá za MOC od 14 499 Kč s DPH. Dostupné barvy pro český trh jsou tmavě šedá a stříbrná.

Specifikace modelů pro český trh

Model

NP300V5A

Displej

15, 6″ HD LED (1366 x 768)

Operační systém

Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)

CPU

2. generace procesorů Intel® Core™ i3-2310M (3M Cache, 2.10 GHz)

Paměť

4 GB DDR3 1333MHz

HDD

500 GB / 640 GB

ODD

Super Multi Dual Layer

Grafická karta

Intel® HD Graphics

nVidia® GeForce GT 520M

Baterie

6 hodin (48Wh/57Wh)

Rozměry

366,9 x 240 x 29,9 ~ 31,6 mm

Hmotnost

2, 4 kg

Pozn.: Vše na základě specifikací z výroby. Specifikace designu a barevného provedení výrobku se mohou bez předchozího upozornění změnit a mohou se lišit od zde uvedených příkladů. Chyby a opomenutí vyhrazeny. Výdrž baterií na základě výsledků v testu BatteryMark. Výsledky se mohou lišit v závislosti na konfiguraci. Dostupnost záručního servisu a lhůty pro poskytnutí záručního servisu se mohou v různých zemích lišit a mohou také podléhat registračním požadavkům v zemi nákupu. OS zobrazuje ve srovnání se specifikacemi menší velikost HDD v důsledku rozdílného výpočtu velikosti diskové kapacity a v důsledku existence oddílu pro obnovení.

Poznámky

*1 Výdrž baterií na základě výsledků v testu BatteryMark. Výsledky se mohou lišit v závislosti na konfiguraci.

*2 Z výroby.

*3 V porovnání s notebooky řady RV/RC.