Návrat do školy bude s HP opravdu stylový

S blížícím se začátkem školního roku se rodiče i studenti soustředí na nákup techniky a nových technologií. Letošním hitem jsou řešení HP ePrint(1) a propojení s AirPrint(2) či Google CloudPrint(3), která umožňují tisk z jakéhokoli místa, kde je k dispozici přístup k internetu. Díky tomu mohou studenti a jejich rodiče zůstat v kontaktu a sdílet dokumenty, ať se nacházejí kdekoli.(3) (TZ)

HP usiluje o zjednodušení nákupů před návratem do školních lavic i přednáškových místností. Navrhlo proto speciální kolekce produktů vytvořené tak, aby naplnily různorodé potřeby studentů a jejich rodin.

Výhodná kolekce

Pro studenty je typická pracovní vytrvalost spojená s bohatým společenským životem a zároveň se striktně omezeným rozpočtem. HP proto přináší flexibilní řešení, kterých mohou využívat kdekoli, a přitom nezapomíná na to, že k zásadním kritériím patří cenová dostupnost a odolnost.

  • Notebook HP Pavilon dm4 nabízí ideální poměr mezi výkonem a mobilitou, a to vše v tenkém a lehkém notebooku. HP Pavilon dm4 je dostupný za cenu od 17 788 Kč s DPH.(4)
  • Batoh HP Urban Backpack – odolný batoh ladící s novým designem notebooků HP Pavilion představuje dokonalou kombinaci moderního stylu a klasických funkcí. Stylovým a elegantním způsobem zároveň poskytuje vysokou ochranu laptopu. Je dostupný za cenu od 608 Kč s DPH.(4)
  • Cenově dostupný Deskjet 3050a e-All-in-One se bezpečně postará o veškeré tiskové potřeby studentů. Toto zařízení s intuitivním ovládáním nabízí možnosti tisku, skenování i kopírování a obsahuje i technologii HP ePrint. HP ePrint(1) umožňuje tisknout odkudkoli zasláním e-mailu na jedinečnou adresu tiskárny. Toto řešení vytíženým studentům dovoluje jednoduše tisknout fotografie, eseje či lístky na koncerty z jakéhokoli zařízení s přístupem k internetu – včetně smartphonů a tabletů – přímo na tiskárně HP s funkcí ePrint. Deskjet 3050a eAiO bude dostupný od září 2011 za cenu od 1 499 Kč s DPH.(4) Další úspory přinesou výhodné velkokapacitní náplně. Používání originální inkoustové náplně HP XL dává uživatelům, v porovnání se standardními náplněmi, možnost výrazně snížit náklady na stranu.(5)

Kreativní kolekce

Nadějným umělcům, architektům a všem kreativním lidem HP přináší řadu produktů, které splňují vysoké nároky na studentskou tvůrčí práci.

  • HP EliteBook 8760w je ultravýkonná pracovní stanice, kterou nároční studenti jednoduše musejí mít. Díky skvělému výkonu a kvalitní grafice bez problémů zvládá veškeré náročné aplikace. Dostupná je za cenu od 35 211 Kč s DPH.(4)
  • Tiskárna HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One umožňuje mladým návrhářům tisknout barevné dokumenty v profesionální kvalitě. Technologie HP ePrint(1) umožňuje zasílat snímky nebo dokumenty přímo na jedinečnou e-mailovou adresu tiskárny. Tiskárna je dostupná za cenu od 6 499 Kč s DPH.(4)

Kolekce pro zábavu

Ve volných chvílích studenti chtějí, aby se jejich technologie změnila ze vzdělávacího nástroje na zábavní pomůcku. HP nabízí studentům produkty pro udržení inspirace.

  • Multimediální notebook HP Pavilion dv6 je vybaven novými technologiemi, včetně kvalitního zvuku Beats™ Audio pro autentický hudební zážitek na prémiové úrovni. Kromě hliníkového povrchu se může pochlubit i čtyřmi kvalitními reproduktory a čtečkou otisků prstů. HP Pavilon dv6 s technologií Beats™ Audio je dostupný za cenu od 16 864 Kč s DPH.(4) Toužíte-li po tom, aby váš notebook měl co největší pracovní plochu, sáhněte po modelu HP Pavilion dv7 s úhlopříčkou 43,9 cm (17,3″) a ještě vyšším výkonem. Nechybí ani basový subwoofer, který ve spojení se zvukem Beats™ Audio činí z notebooku opravdové centrum zábavy. HP Pavilion dv7 je dostupný za cenu od 21 092 Kč s DPH.(4)
  • Pro domácnosti s technicky orientovanými studenty je perfektním řešením bezdrátová multifunkční tiskárna HP Photosmart Wireless e-All-in-One.(6) Technologie HP ePrint(1) umožňuje celé rodině zasílat fotky, dokumenty nebo elektronické zprávy přímo na jejich sdílenou tiskárnu. Tato tiskárna umožňuje studentům skenovat, tisknout a kopírovat a poskytuje i přístup k řadě tiskových aplikací HP.(7) Tiskárna Photosmart Wireless je dostupná za cenu od 1 699 Kč s DPH.(4) Barevný tisk tak už nemusí být pro studenty jen nákladným luxusem. Výhodná balení originálních náplní Original HP Photo Value Packs obsahují inkoustové náplně a vysoce kvalitní fotopapír HP.

Záviděníhodná kolekce

Po novince prémiové řady HP budou toužit opravdu všichni spolužáci či kolegové.

  • Prvotřídní notebook HP ENVY 14 byl vytvořen a sestaven tak, aby nabízel výkon a eleganci spolu s nejnovější audio technologií Beat™ Audio. Je ideální pro práci i pro zábavu. HP ENVY 14 je dostupný za cenu od 26 244 Kč s DPH.(4)

Kolekce pro domácí učení

Vzdělávání začíná doma a HP má řešení pro příjemné učení.

  • Počítačová technologie HP TouchSmart nabízí jedinečnou příležitost k zpříjemnění domácí přípravy do školy pomocí dotykové technologie.

Stolní počítač HP TouchSmart 510 nabízí intuitivní dotykové ovládání a je rovněž vybaven zvukem Beats™ Audio. Práce celé rodiny na jednom počítači nikdy nebyla příjemnější a díky USB3.0 ani rychlejší při práci s médii. Počítač HP TouchSmart 510 s úhlopříčkou až 58.4 cm (23″) bude dostupný od září za cenu 17 800 Kč s DPH.(4)

  • Tiskárna HP Photosmart Premium e-All-in-one je dokonalým řešením pro digitálně propojenou domácnost. Obrazovka TouchSmart umožňuje celé rodině přístup k internetovému obsahu a jeho tisk prostřednictvím variabilních tiskových aplikací HP. Tyto zábavné a jednoduché aplikace obsahují například mapy, sudoku, křížovky či omalovánky.(7) Tiskárna HP Photosmart Premium je kompatibilní s technologií HP ePrint(1) a je dostupná za cenu od 2 999 Kč s DPH(4). Pro účely vzdělávaní v raném věku a pro domácí projekty nabízí HP širokou škálu papírů na rozvíjení kreativity. Vylepšete si snímky s fotopapírem HP pro inkoustový tisk, který je dostupný v různých rozměrech a kvalitě a s rozdílnými povrchy pro odlišné typy projektů. Najděte ten správný pro své potřeby na www.hp.com/go/paper.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti k tomu, aby technologie měly smysluplný přínos pro jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa zahrnuje tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Konvergencí cloudu a konektivity vytváří HP perfektně provázané, bezpečné a kontextově vysoce senzitivní prostředí pro dokonale propojený svět. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

  1. Vyžaduje internetové připojení k tiskárně. Daná funkce pracuje s jakýmkoliv zařízením uzpůsobeným pro používání internetu a emailu. Více podrobností na www.hp.com/go/ePrintCenter.

  2. Podporuje zařízení s iOS 4.2 (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS a iPod touch 3. a 4. generace), která podporují multitasking. Funguje s tiskárnami a multifunkčními zařízeními HP s funkcí ePrint. Zařízení s AirPrint a iOS 4.2 vyžadují připojení tiskárny k bezdrátové síti 802.11. Bezdrátový výkon závisí na fyzickém prostředí a vzdálenosti od bodu přístupu. Tiskárny LaserJet mohou vyžadovat upgrade firemního softwaru (firmwaru).

  3. Vyžaduje internetové připojení k tiskárně. Daná funkce pracuje s jakýmkoliv zařízením uzpůsobeným pro používání internetu a emailu. Délka tisku se může lišit. Seznam podporovaných dokumentů a typy snímků najdete na www.hp.com/go/eprintcenter.

  4. Maloobchodní cena doporučená HP. Skutečné ceny se mohou lišit.
  5. Na základě porovnání nákladů na stránku HP náplně 350 vs. 350 XL. Náklady na stránku byly vypočítány podle ceny, kterou HP doporučuje při distribuci, a podle produkce stran zveřejněné HP. Skutečné ceny se mohou lišit. Skutečná produkce se liší podle použité tiskárny, vytištěných snímků a ostatních faktorů. (Viz: www.hp.com/go/learnaboutsupplies). Výsledky jiných náplní se budou lišit. Více informací na hp.com/go/supplies.
  6. Vyžaduje místo s bezdrátovým přístupem a připojení tiskárny k internetu. Bezdrátový výkon závisí na fyzickém prostředí a vzdálenosti od bodu přístupu.

  7. Dostupnost aplikací se v různých regionech a podle různých smluv liší. Služby mohou vyžadovat registraci. Více podrobností na www.hp.com/go/ePrintCenter.

Tagged