Elegantní styl a rychlé výpočty – Canon představuje multifunkční kalkulačku X MARK I MOUSE Slim

Společnost Canon rozšiřuje své portfolio stylových kalkulaček a představuje X MARK I MOUSE Slim. X MARK I MOUSE Slim patří do populární řady designových kalkulaček X a v kompaktním těle kombinuje kalkulačku, bezdrátovou laserovou myš a numerickou počítačovou klávesnici. Novinku pro malé rozměry ocení například uživatelé na cestách. X MARK I MOUSE Slim nabízí větší flexibilitu a také šetrnost k životnímu prostředí, jelikož části byly vyrobené  z recyklovaných produktů Canon. (TZ)Svůdný design, chytré funkce

X MARK I MOUSE Slim má podobně propracovaný design jako předchozí model X MARK I MOUSE, ale navíc přidává kompaktnější rozměry. Novinka je elegantní, má výrazné rysy a příjemně padne do ruky. Malé rozměry z kalkulačky dělají ideálního pomocníka pro práci na notebooku. Matný povrchem ve spodní části usnadňuje držení a vrchní část je naopak stylově lesklá. X MARK I MOUSE lze zakoupit v bílé nebo černé barvě a nejenom že je krásná na pohled, ale je i výjimečná svými funkcemi.

X MARK I MOUSE Slim lze použít jako vysoce výkonnou bezdrátovou laserovou myš (1200 dpi) se skrólovacím kolečkem, třemi tlačítky a integrovaným Bluetooth 2.0 pro rychlé připojení k počítači. Novinka je kompatibilní se systémy Windows a Macintosh# a je všestranným pomocníkem pro uživatele, kteří  pracující na různých zařízeních a lze ji použít i jako numerickou klávesnici pro zadávání dat. Tuto funkci ocení uživatelé především při práci na notebooku.

Vysoké rozlišení desetimístného displeje je zárukou, že data jsou jasně čitelná za všech okolností a uživatel má dokonalý přehled o výpočtech. Odolné klávesy jsou podobné tradiční počítačové klávesnici, takže je snadné zadávat i složité rovnice. Uživatel může klávesnici X MARK I MOUSE Slim uzamknout, takže se zabrání náhodnému stisknutí během používání kalkulačky v režimu „myš“.

Elegantní, stylová a šetrná k životnímu prostředí

X MARK I MOUSE Slim se kromě svých funkcí může pochlubit i šetrností k životnímu prostředí, která je typická pro kalkulačky Canon. Stejně jako u ostatních modelů řady X je i u nové kalkulačky spodní kryt vyroben z recyklovaných materiálů z produktů Canon. Maximální styl, minimální dopad na životní prostředí.

Efektivní systém řízení spotřeby zabraňuje plýtvání energie. Funkce pro automatické vypnutí umožňuje nastavit dobu, za kterou se kalkulačka v případě nečinnosti vypne#. Pokud jsou baterie téměř vybité, na displeji se zobrazí varování. Uživatel může kalkulačku vypnout i manuálně a tím se životnost baterií ještě více prodlouží.

X MARK I MOUSE Slim bude v prodeji od října 2011.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.