O2 nabízí novou službu pro rodiny a přátele

S novou doplňkovou službou Nejbližší mohou zákazníci O2 volat výhodně až na pět vybraných čísel. V síti O2 se jim minuty hovoru neúčtují, za volání do sítí ostatních operátorů zaplatí 1,50 Kč za minutu a na Slovensko se dovolají za 3 Kč za minutu. Služba je určena zákazníkům paušálních ipředplacených služeb. Ti, kteří si ji aktivují do konce ledna 2012, za ni v prvním měsíci zaplatí o 50% nižší poplatek [1]. (TZ)

Od 3. října 2011 si mohou zákazníci O2 pořídit ke svým mobilním hlasovým tarifům doplňkovou službu Nejbližší. Je navržená pro rodiny a přátele i pro podnikatele. Měsíční poplatek k paušálním tarifům atýdenní poplatek k O2 kartě závisí na počtu zvolených čísel, maximum je pět. Zákazník si mezi ně může kromě čísel v síti O2a pevných linekv CR zařadit i čísla ostatních operátorů a mobilní čísla i pevné linky na Slovensku. Službu lze aktivovat pomocí SMS [2]. Zákazník si může všechna zvolená čísla jednou za měsíc zdarma změnit.

“Službou Nejbližší chceme zákazníkům O2 usnadnit kontakt především s rodinou a přáteli. Nezáleží přitom, jestli jsou u O2, u jiného operátora nebo žijí na Slovensku. Ve všech případech naši zákazníci díky nové službě ušetří,” uvedl k novince Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Cena služby Nejbližší

Poplatek Zvolená čísla
1 2 – 3 4 – 5
Měsíční poplatek pro paušální tarify 200 Kč 260 Kč 300 Kč
Týdenní poplatek k O2 kartě 50 Kč 65 Kč 75 Kč
Volání na zvolená čísla Minuta volání
Do mobilní sítě O2 a na pevné linky v ČR 0 Kč
Do sítě ostatních operátorů v ČR 1,5 Kč
Na mobilní čísla a pevné linky na Slovensku 3 Kč

[1] Paušální zákazníci platí měsíční poplatek, zákazníci s O2 kartou týdenní poplatek. Zákazníci s O2 kartou získají slevu každý týden v prvním měsíci využívání služby.

[2] Stačí zaslat bezplatnou SMS na 999111 ve tvaru NEJ číslo1 číslo2 číslo3 číslo4 číslo5. Odebrat některé z vybraných čísel, případně celou skupinu, lze bezplatnou SMS ve tvaru NEJ D.