Roadshow Barracuda Networks v Praze

Společnost Barracuda Networks patří mezi absolutní špičku technologických firem v oblasti informační bezpečnosti a v současné době má v nabídce velmi širokou paletu osvědčených řešení pro různé typy uživatelů. (TZ)

Na podzim letošního roku firma pořádá v jednotlivých velkých evropských městech včetně Prahy akci “2011 No Limits Bus Tour”, v jejímž rámci se setkává s uživateli i partnery a prezentuje současné i nové trendy svých řešení. Buďte i Vy v pátek v Hotelu Hilton v Pobřežní ulici v Praze a nenechte si ujít jedinečnou možnost navštívit autobus Barracuda Networks i doprovodné přednášky.

Stávající i potenciální uživatelé produktů Barracuda Networks jsou na toto setkání zváni v pátek 21.10.2011 v 8:00-10:30 dopoledne, v případě vašeho zájmu se prosím registrujte na https://www.barracudanetworks.com/tour13

Pro registrované partnery Barracuda Networks se akce koná v pátek 21.10.2011 v 14:00-16:30 odpoledne na témže místě. Máte-li zájem se akce zúčastnit, zaregistrujte se prosím na https://www.barracudanetworks.com/tour14

Mezi zákazníky společnosti Barracuda Networks je celá pětina firem zařazených do Fortune 1000, tři z pěti největších bank, velcí telekomunikační operátoři a rovněž mnoho zákazníků z veřejného sektoru, jako jsou prestižní univerzity či zdravotnická zařízení. Na počátku roku 2011 společnost překročila hranici 130 tisíc uživatelů svých produktů ve více než 80 zemích celého světa.

Společnost Gesto Communications s.r.o., která je distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko, se v rámci výročního hodnocení v regionu EMEA propracovala mezi desítku nejúspěšnějších partnerů společnosti Barracuda Networks a získala ocenění “Sales Excellence Award”.

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.