Sleva 50% na Kaspersky Internet Security 2011

Praha, 13. října 2011 – Společnost PCS spol. s r. o., divize DataGuard, dodavatel bezpečnostních řešení, oznamuje výprodej krabicových verzí Kaspersky Internet Security 2011. Nyní je šance zakoupit si komplexní ochranu Kaspersky Internet Security 2011 se slevou 50%! Tato verze je kompatibilní s novou verzí Kaspersky Internet Security 2012. Box pořídíte již od 559,-Kč vč. DPH pro zabezpečení 1 PC; pro 3 PC za 849,-Kč vč. DPH; a pro 5 PC za cenu 1.399,-Kč vč. DPH. Řešení lze zakoupit na stránkách www.kaspersky.cz/box (TZ)

Bohdan Vrabec, Kaspersky Distribution Manager, uvádí: „Podle průzkumů je každý den identifikováno 3 142 webových serverů, které jsou pro uživatele nebezpečné. Komplexní řešení je nutností. Navíc upgrade výprodejového boxu na verzi 2012 je zdarma.“

Produkty Kaspersky Lab v českém jazyce jsou k dispozici na:www.pcs.cz nebo na www.kaspersky.cz, kde si lze stáhnout i testovací verze

Divize DataGuard,  tradiční dodavatel bezpečnostních řešení špičkové kvality s přidanou hodnotou, vznikla v roce 1992. Zastupuje zahraniční výrobce komplexní antivirové ochrany. Je výhradním distributorem produktů Kaspersky Lab v ČR a SR a „Elite Partnerem“ společnosti McAfee. DataGuard je držitelem nejvyšších úrovní partnerství, které předpokládají technické a obchodní certifikace.

Na základě požadavků zákazníka nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat od analýzy bezpečnostních rizik, navržení řešení, instalace testovacích produktů až k následné realizaci doporučených postupů. Běžnou součástí všech služeb je hot-line a hot-mail servis, pravidelné kontroly nainstalovaných produktů, stálá technická pohotovost, školení zaměstnanců nebo úplný outsourcing bezpečnostních prvků.

Skupina PCS

Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností – od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů.

Skupina PCS působí na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává přes 100 pracovníků a její roční obrat přesahuje 250 milionů Kč (2008). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně  a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě. Více informací najdete na www.pcs.cz  a www.pcs.sk .