AT Computers nově nabízí unikátní řešení společnosti AdvaICT

Ostrava, 25. 10. 2011 – Společnost AT Computers se od 1. října stala prvním a současně výhradním distributorem značky AdvaICT pro český a slovenský trh. Svým obchodním partnerům nabídne unikátní řešení pro efektivní správu počítačových sítí, které snižuje náklady na ICT infrastrukturu a zvyšuje bezpečnost počítačových sítí. (TZ)

AdvaICT je českou společností poskytující komplexní řešení v oblasti monitorování, správy a bezpečnosti počítačových sítí. Produkty a služby společnosti jsou ideálním doplňkem běžných bezpečnostních a dohledových nástrojů (firewallů či antivirů). Soustředí se na oblasti monitoringu výkonu (Network Performance Monitoring), bezpečnosti datových sítí (Network Security) a dohledu nad uživateli a aplikacemi (User and Application Control). Jedinečnost a unikátnost řešení společnosti AdvaICT jsou založeny na technologii Network Behavior Analysis (behaviorální analýza počítačové sítě). Hlavní výhodou proti běžným IDS systémům či SNMP monitoringu je orientace na celkové chování zařízení na síti, což umožňuje reagovat i na dosud neznámé či specifické hrozby.

„Produkty AdvaICT  jsou unikátní tím, že monitorují celkové chování zařízení na síti, čímž reagují i na dosud neznámé či specifické hrozby. Jsme rádi, že můžeme být exkluzivním distributorem výjimečného českého řešení,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Produktovou manažerkou pro značku AdvaICT je Monika Svobodová. Obchodní partneři se mohou s produkty a službami AdvaICT seznámit i na školeních a partnerských akcích AT Computers.

Součástí distribučního kontraktu je i spolupráce při poskytování kompletního poradenského servisu, možnosti představení produktu přímo u zákazníka, provedení analýzy potřeb zákazníka a implementace řešení.

„Společně jsme připraveni nabídnout zákazníkům nejen tyto špičkové produkty, ale kompletní služby při jejich nasazení a plný support i po zakoupení,“ dodává obchodní ředitel AdvaICT Petr Škrla

Více informací o společnosti a řešeních společnosti AdvaICT najdete na www.advaict.cz.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.