AT Computers nově nabízí čtečku elektronických knih Amazon Kindle

Ostrava, 8. 11. 2011 – Společnost AT Computers zařadila do své nabídky populární čtečky elektronických knih Amazon Kindle 3 a Amazon Kindle 4.

Amazon Kindle je čtečka elektronických knih založená na technologii elektronického papíru, umožňující lepší čitelnost a mnohem větší výdrž na baterie oproti LCD. Elektronické knihy mohou být nahrávány do zařízení pomocí USB nebo bezdrátově. V případě bezdrátového nahrávání je použita technologie Wi-Fi či 3G (EDGE/GPRS, pokud není 3G dostupné), 3G služba (označovaná jako Whispernet) je dostupná ve více než 100 zemích světa včetně České republiky. (TZ)

Čtečka Amazon Kindle 3, která pojme najednou až 3500 knih a dokumentů je dodávána společně s balíkem 200 českých knih od autorů jako Karel Čapek, Božena Němcová, Anton Pavlovič Čechov, Alois Jirásek, Victor Hugo, Jaroslav Hašek, Jiří Wolker, Jan Amos Komenský, Tomáš G. Masaryk, Homér nebo Moliere.

Nejnovější čtečka Amazon Kindle 4 je ještě menší, lehčí a rychlejší než verze 3 a pojme najednou až 1400 knih a dokumentů. K dispozici je ve verzi „sponsored“, která se od klasických verzí liší tím, že společnost Amazon a její partneři sponzorují tyto verze výměnou za reklamu, která se zobrazuje po uspání čtečky. Ve standardních verzích se zde zobrazují portréty známých spisovatelů a spisovatelek. Reklama se začne zobrazovat po registraci u Amazonu a připojení přes WiFi nebo 3G k internetu. Čtení knih a dalšího obsahu není nijak ovlivněno.

U AT Computers je k těmto čtečkám knih k dispozici i celá řada kompatibilního příslušenství jiných značek.

Produktovým manažerem, zodpovědným za tyto produkty u společnosti AT Computers je Zuzana Kuchelová.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.