Kentico Software přináší českým firmám přelomovou verzi Kentico CMS 6 a novou produktovou řadu Kentico Enterprise Marketing Solution

Brno, 9. listopadu 2011 – Firma Kentico Software, dodavatel webového publikačního systému Kentico, dnes zpřístupnila novou verzi programu Kentico CMS 6 a představila novou produktovou řadu Kentico Enterprise Marketing Solution (EMS) i českým firmám. Přelomová verze 6 uživatelům nabízí rozšíření stávající platformy pro správu obsahu webových stránek (CMS) o funkcionalitu oblasti Customer Experience Management. (TZ)

„Kentico CMS 6 je pro nás nejen nejdůležitější verzí tohoto programu v dosavadní historii firmy, ale zároveň i obrovským krokem k našim zákazníkům. Se systémem Kentico CMS 6 získají naši klienti on-line přístup ke skupině vlastností z oblasti Customer Experience Managementu a díky prvkům programu, jako je například řízení kampaní, A/B a multivariantní testování, personalizace obsahu, segmentace návštěvníků a hodnocení jejich kvality (lead scoring) či e-mail marketing, získají mocný nástroj on-line marketingu,“ říká ředitel a zakladatel Kentico Software Petr Palas. „Se systémem Kentico EMS uživatel získá mnohem více z investice do svého webu a marketingových kampaní.   Oproti jiným řešením na trhu toho navíc dosáhne mnohem efektivněji.“

„Společnost Sprinx Systems je dlouholetým partnerem společnosti Kentico a již řadu let vyvíjí portálová řešení na platformě Kentico CMS, primárně pro korporátní klientelu. Vydání verze Kentico CMS 6 nám přináší  řadu nových prvků, které nám umožní nejen vyšší komfort pro naše vývojáře, ale přináší také řadu novinek, které využijí naši zákazníci,“ říká Jiří Čáp, generální ředitel společnosti Sprinx Systems. „Naši zákazníci určitě uvítají vylepšené marketingové nástroje zahrnující testovací varianty či rozšířené funkce sledování konverze. Naši vývojáři zase ocení možnost editace stránek vedle sebe, což usnadňuje překlady,“ dodává Jiří Čáp.

Novinkou právě vycházející produktové řady Kentico Enterprise Marketing Solution je integrované řešení Customer Experience Management (CXM), které je zaměřené na středně velké firmy a velké korporace. Díky této funkci mají společnosti pohotový přístup k analýzám jejich marketingových aktivit jednoduše on-line, a mohou tak dosahovat okamžitých a přesně měřitelných marketingových výsledků. Na rozdíl od ostatních srovnatelných produktů poskytuje Kentico EMS kompletní a plně integrovanou sadu nástrojů pro marketéry, kteří potřebují rychle rozjet své kampaně, získávat užitečné a relevantní údaje a zvýšit tak návratnost svých investic.

Systém Kentico CMS je používaný ve více než 80 zemích světa, a to společnostmi jako jsou Gibson, Microsoft, Sony, Mazda nebo Vodafone. Kentico CMS 6 přichází s významnými vylepšeními v oblastech E-commerce, Windows Azure, Integration Bus pro jednodušší spojení s CRM, ERP a dalších systémech e-mail marketingu včetně sledování e-mailů i v mnoha dalších oblastech, jejichž inovace uživatelům zjednoduší podnikání.

Trial verze Kentico CMS 6 a Kentico EMS jsou dostupné ke stažení zde: http://www.kentico.com/Download-Demo

Více informací o systému Kentico CMS 6: http://www.kentico.com/Kentico6

Loga a grafika Kentico CMS 6: http://www.kentico.com/Company/Logos-and-Graphics

O produktu Kentico CMS

O společnosti Kentico Software s.r.o.

O společnosti Kentico Software s.r.o.

Kentico CMS je cenově dostupný publikační systém pro správu webového obsahu (Web Content Management) a CXM (Customer Experience Management), který poskytuje kompletní sadu nástrojů pro tvorbu webových stránek, komunitních stránek, intranetu a e-shopů na platformě Microsoft ASP.NET. Podporuje WYSIWYG úpravy, uchovává historii vývoje webových stránek, podporuje vícejazyčné weby, fulltextové vyhledávání, optimalizaci pro vyhledávače (SEO), online formuláře, galerie obrázků, diskusní fóra, skupiny, blogy, ankety, knihovny médií a dalších více než 300 funkcí. V současnosti je systém používán na více než 7,000 webových stránkách v 84 zemích světa. Mezi klienty patří Microsoft, McDonald’s, Vodafone, O2, Brussels Airlines, Mazda, Ford, Subaru, Samsung, Gibson, ESPN, Guinness, DKNY, Abbott Labs, Medibank, Ireland.ie a další. V České republice patří ke klientům například AXA, Ministerstvo pro místní rozvoj, Česká lékárnická komora, Gopas, Meggle, Lukoil, FC Hradec Králové, Konto Bariéry a další.

Kentico Software s.r.o. (www.kentico.com) pomáhá klientům tvořit profesionální webové stránky, e-shopy, komunitní stránky a intranety za použití systému Kentico CMS pro ASP.NET. Firma usiluje o dodávání plně funkčního, stabilního a škálovatelného publikačního systému nejvyšší kvality na platformě Microsoft.NET. Společnost byla založena v roce 2004 se sídlem v České republice a pobočkami ve Spojených státech (Nashua, NH a Seattle, WA) a ve Velké Británii. Od svého založení firma pokračuje v rychlém šíření Kentico CMS uživatelské báze celosvětově. Kentico Software je Microsoft Gold Certified Partner. Kentico Software se po čtyři za sebou jdoucí roky umístila v žebříčcích společnosti Deloitte. V roce 2010 byla společnost Kentico Software oceněna společností Deloitte v soutěži FAST 50 jako nejrychleji rostoucí technologická firma v ČR, v roce 2011 obsadila ve stejném žebříčku třetí příčku.