AVerMedia představuje unikátní střihovou kartu pro počítačové a konzolové hráče s možností real-time streamování

AVerMedia Technologies, Inc., přední jméno na poli digitálních multimediálních technologií, ohlašuje příchod nového produktu Game Broadcaster HD; 1080p HD video střihové a zachytávací karty vytvořené speciálně pro hardcore hráče počítačových a konzolových her. Karta Game Broadcaster HD je postavena na rozhraní PCI-Express pro zajištění maximální kvality a úrovně detailů zahytávaného videa.  (TZ)

Integrovaný HDMI a VGA vstup spolu s redukcí z VGA na komponent zajišťují nepřekonatelnou flexibilitu tohoto řešení při nahrávání Vašich her. A i díky širokému spektru podporovaných rozlišení obrazu je střihová karta Game Broadcaster HD naprosto ideálním nástrojem pro nahrávání Vašich nejlepších momentů z herních konzolí Xbox 360, Playstation 3 a dokonce i klasických počítačových her. Ale to není zdaleka vše! Tato zachytávací karta pracuje i jako streamovací zařízení a vy tak můžete jakékoliv záběry z Vašeho hraní vysílat rovnou a živě po internetu.

Zcela unikátní hardwarové a softwarové řešení zařízení Game Broadcaster HD jednou provždy změní Váš názor na střihové video karty. HDMI a VGA/komponentní vstupy byly zvoleny tak, aby si s kartou Game Broadcaster HD mohl vytvořit svou vlastní galerii 1080p HD nahrávek naprosto každý. Exkluzivní hardwarové řešení slibuje neskutečně rychlý a přesný video záznam a podpora VESA umožňuje rovněž nahrávání záběrů i z dalších PC. Real-time HD H.264 nahrávání v aplikaci AVer MediaCenter 3D navíc značně zefektivní využití místa na Vašich pevných discích při nahrávání a ukládání záznamů ve vysokém rozlišení. Dalším skvělým benefitem produktu Game Broadcaster HD je plná kompatibilita s DirectShow, což zajistí dosud nepřekonanou míru flexibility při nahrávání a streamování. Skutečně zapálení hráči jistě ocení možnost streamování živých záběrů ze svého hraní přes TwitchTV a USTREAM skrze Adobe Flash Media Live Encoder, nebo prostředí XSplit.

Toto vše dělá bez pochyby ze zařízení Game Broadcaster HD naprosto nezbytný nástroj pro všechny amatérské i profesionální hráče. S kartou Game Broadcaster HD již nikdy nebudete muset čelit výpadkům framů, k nimž dochází při použití tradičního nahrávacího software a zároveň získáte po všech stránkách jedinečné a kvalitní řešení pro zaznamenání Vašich herních úspěchů. Součástí balení budou rovněž i všechny nezbytné kabely a vybavení, jako např. redukce z komponentnu do VGA, redukce z RCA na 3.5mm audio kabel a 3.5mm kablík.

O společnosti AVerMedia Technologies

Společnost AVerMedia Technologies (http://www.avermedia.com) je klíčovým hráčem na poli digitálních multimediálních video technologií. Mimo vlastní výrobu kompletní řady TV tunerů a osobních video nahrávacích zařízení se AVerMedia zaměřuje i na hardware a software DVR kamerových bezpečnostních systémů, dokument kamery, střižny digitálního videa, TV foto prohlížeče a převaděče signálu z TV do PC. Díky tomu nacházejí produkty společnosti AVerMedia uplatnění jak v soukromé, tak i komerční, nebo vzdělávací sféře. AVerMedia usiluje o maximální přínos v oblasti zábavního průmyslu a komunikačních prostředků. Společnost byla založena roku 1990 a od roku 2000 je veřejnou akciovou společností. Vysoké kvality všech produktů AVerMedia je dosaženo v souladu s nejpřísnějšími standardy ekologicky šetrné výroby.