OVM s Babišem v listopadu nejhledanějším zpravodajským videem českého internetu

Nejdiskutovanějším zpravodajským tématem byla v naší zemi minulý měsíc problematika korupce. Vyplývá to z pravidelné statistiky portálu Najdivideo.cz. Jednoznačně nejvyhledávanějším zpravodajským videem se staly totiž „Otázky Václava Moravce“ z 13. listopadu 2011, ve kterých vystoupil jako host miliardář Andrej Babiš. (TZ)

Do čela celkové statistiky se z pohledu zájmu diváků dostaly opět populární seriálové řady, které se objevují na českých televizních obrazovkách. Pětina uživatelů portálu Najdivideo.cz, která měla zájem o seriály, hledala evergreen českých seriálů Ordinaci v růžové zahradě.

„Nedělní Otázky Václava Moravce s Andrejem Babišem, Karolínou Peake a Davidem Ondráčkou z Transparency International zaznamenaly největší sledovanost v kategorii zpravodajských videí; hledalo je takřka 22 % návštěvníků této sekce. Najdivideo.cz tak potvrdilo svůj informační potenciál, který se ukázal již v srpnu. Tehdy se Najdivideo.cz stalo zdrojem informací o politické krizi, jejíž příčinou byl úředník Ladislav Bátora,“ říká spolumajitel serveru Menef Khalife.

Nejvyhledávanějšími videi serveru jsou dlouhodobě aktuální díly populárních seriálů, které běží na televizních obrazovkách. Uživatelé Najdivideo.cz hledají především ty seriálové díly, na které se nestihli podívat v televizi.  Nejvyhledávanějším filmem uplynulého měsíce se stal jeden z nejúspěšnějších českých filmů poslední doby Ženy v pokušení, který se zároveň objevil 6. listopadu na obrazovce TV Nova.

Nejvyhledávanější listopadové filmy a seriály

TOP FILMY

TOP SERIÁLY

1.

Ženy v pokušení

21%

1.

Ordinace v růžové zahradě

20%

2.

Twilight

12%

2.

Ulice

15%

3.

Lidice

7%

3.

Cesty domů

10%

4.

Comeback

9%

5.

Simpsonovi

7%

Zdroj: Najdivideo.cz

O Najdivideo.cz

Server Najdivideo.cz vyhledává videa na českých internetových stránkách a YouTube. Najdivideo.cz denně prohledává více než 100 portálů různého zaměření – především zpravodajské, vzdělávací, IT, sportovní a hudební. Uživatelé také mohou hledat videa v jednotlivých tematických kategoriích. Server byl založen v roce 2009. Provozuje jej firma MEM Technologies.