Infor ohlašuje integraci s aplikacemi třetích stran přes ION Connector

PRAHA – 13. prosince 2011 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 75 000 zákazníky, ohlásila integrační propojení s aplikacemi třetích stran s využitím integrační platformy Infor10 ION. Infor10 ION je otevřená, odlehčená middlewarová platforma, která zvyšuje rychlost, vylepšuje součinnost a zefektivňuje řízení obchodních procesů s podporou aplikací Infor a třetích stran. S okamžitou dostupností Infor nabízí ION Connector pro integraci s aplikacemi SAP, přičemž v příštím roce plánuje zpřístupnit konektivitu i do dalších non-Infor aplikací, včetně aplikací Oracle. Zákazníci rovněž mohou vytvořit ION Connector pro aplikace vyvinuté vlastními silami. (TZ)

„Heterogenní technologie a aplikace jsou pro naše zákazníky běžnou realitou. Infor vyvíjí produkty, jež zlepšují procesní toky mezi aplikacemi od nejrůznějších dodavatelů, ať již jsou on premise nebo v cloudu, s cílem získat vyšší hodnoty z existujících investic,“ řekl Duncan Angove, prezident divize produktových a zákaznických služeb ve společnosti Infor. „Infor10 ION Connector poskytuje společnostem, které provozují jak Infor tak i jiné aplikace, přednastavenou konektivitu, monitorování obchodních procesů, sdílení dat a vylepšená workflow umožňující realizovat rychlá a kvalifikovaná rozhodnutí a akcelerovat podnikové procesy.“

Infor10 ION Connector for SAP bude dostupný pro řešení Infor10 PLM Process (Optiva), Infor10 EAM Enterprise a Infor10 Supply Chain Execution. Konektivita pro Infor10 Supply Chain Planning se očekává v prvním čtvrtletí roku 2012, přičemž následovat budou také další řešení.

Sada Infor ION Suite obsahuje:

  • ION Business Vault – jednotné podnikové úložiště, kde ION Suite ukládá podniková data a poskytuje robustní platformu pro reportování, business intelligence a analytiku.

  • ION Connect – Komunikace a sdílení bezpečných dat napříč on-premise a cloudovými aplikacemi.

  • ION Desk – Intuitivní webové rozhraní využívané k monitorování všech služeb Infor ION.

  • ION Event Management – automatizované sledování úkolů ve vztahu k termínu jejich předpokládanému dokončení a proaktivní upozorňování na výjimky.

  • ION Pulse – Funguje jako Google Alerts a Twitter v jednom a je určen ke sledování výskytu klíčových slov či datových prvků  v rámci podniku – uživateli je zasíláno upozornění v okamžiku, kdy se sledované klíčové slovo či prvek objeví v jakékoli aplikaci.

Další zdroje

Poznámka: pro přístup k online obsahu může být vyžadována registrace:

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 75 000 zákazníků ve 164 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více informací naleznete na www.infor.com.