IFS získalo ocenění “Software bsoco of the Year” v kategorii ERP

Ocenění bylo uděleno na základě hlasování mezinárodní komunity uživatelů stránek bsoco.com. Hodnocena byla 4 základní hlediska (výkonnost, ergonomie, bezporuchovost a služby). (TZ)

Bsoco (business software comparison), přední světový komunitní portál pro  srovnávání podnikového softwaru, letos poprvé udílel ocenění, která vychází z hodnocení samotných uživatelů informačních systémů. Hodnocení jednotlivých systémů probíhá podle 4 hledisek (výkonnost, ergonomie, bezporuchovost a služby). Výsledkem je pak žebříček informačních systémů, který může zákazníkům pomoci zorientovat se v široké nabídce na trhu a vybrat vhodné řešení.

Do hlasování se zapojilo 3900 uživatelů z 55ti zemí světa. Bsoco bezplatný seznam softwaru a Bsoco bezplatný porovnávač softwaru se obrací jak na kupující, kteří si přejí získat ta nejlepší IT řešení, tak na vydavatele nebo na zprostředkovatele těchto aplikací. Stránky Bsoco jsou stejně tak i adresářem klíčových poradců z různých oborů (ERP, PIS, CRM, e-mailing, CMS, E-Commerce, e-learning). Web Bsoco přináší svým uživatelům plnou podporu a pomoc při hodnocení a výběru řešení, která se opírá o komunitu kvalifikovaných uživatelů.

„Tohoto ocenění si velmi vážíme,“ uvedl generální ředitel IFS Czech Zdeněk Fous. „Představuje potvrzení skutečnosti, že IFS Aplikace jsou v oblasti výkonnosti, bezporuchovosti a v dalších hodnocených hlediscích opravdu špičkovým produktem mezi ERP systémy.“

Více informací o udělených awards naleznete na http://www.software-comparison.net/bsoco-award.php

O bsoco

Bsoco vzniklo v roce 2010 v České republice díky konzultantům specializujících se na testování a podnikové poradenství pro volbu profesionálních IT řešení. Myšlenka vytvořit stránky Bsoco je založena na dvou zjištěních. Prvním je určitá pozice konzultanta, který nikdy není v pozici uživatele softwaru a díky tomu je jeho analýza často příliš strukturovaná a ne dostatečně operativní. Druhým je fakt, že komunity uživatelů jsou: buď « zabezpečené prostory », řízené samotným vydavatelem; nebo « otevřené prostory », které mohou být místem určitého odreagování se a jejich přínos může být diskutabilní. Inovace Bsoco spočívá ve vybudování komunitního webu, který se dotazuje uživatelů na pozorovatelné chování softwaru. Výsledkem analýzy je potom vyjádření faktického indexu na základě zkušeností uživatelů. Komunita Bsoco se nestaví proti analýzám specializovaných konzultantů, ale právě naopak. Web poskytuje odborníkům možnost spojit strategický přístup v oblasti IT řešení s indexem Bsoco. Ten právě jim nabízí přehledový list založený na operativním chování. Více informací najdete na www.srovnani-software.com.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost (OMX STO: IFS) založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje IFS Applications™, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku se sídlem v Žilině. V současné době mají obě společnosti k dispozici více než 60 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete na www.IFSWORLD.com.