AirLive představila high-end 2Mpix venkovní PTZ síťovou kameru OD-2060HD

Taipei, Taiwan: AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představila nejnovější high-end 2Mpix venkovní PTZ (pan-tilt-zoom) síťovou kaeru OD-2060HD. Kamera je standardu IP66, což je počasí a nárazu vzdorná. Kvalita videa z AirLive OD-2060HD je 1080p @ 30fps, což znamená, že může poskytnout plynulejší a detailnější obraz. (TZ)

To je 6x větší rozlišení v porovnání s normálním CCTV kamery. Jedním z nejpřesvědčivějších výhod těchto systémů dohledu je schopnost zachytit více detailů ve snímku a zároveň nechybí žádné jemnější detaily, které jsou užitečné pro identifikaci SPZ a rozpoznání lidí. Nový obrazový snímač CMOS také umožňuje hladší a čistší video a výkon 30 snímků za sekundu, takže obraz bude ostřejší ve srovnání se staršími modely, jejichž výkon je 15 snímků za sekundu.

PTZ funkce znamená, že kamera může pokrýt větší oblast, takže může být použita například na parkoviště, sklady, budovy, stavby a další aplikace.

AirLive OD-2060HD je pan-tilt CMOS IP kamera vybavená automatickým snímatelným mechanickým IR-cut filtrem. S externím zdrojem infračerveného světla může OD-2060HD stále zachytit jasný obraz v tmavém prostředí. Pan / Tilt funkce umožňuje pokrýt záběry nejen z jakéhokoliv úhlu, ale také za všech světelných podmínek. Tvrzený kryt zajišťuje a chrání AirLive OD-2060HD před škodlivými útoky vandalů nebo špatným počasím. Díky možnosti panoramatického zobrazení a robustnímu krytu je AirLive OD-2060HD  nejlepší zvolit pro otevřené a veřejné prostory a oblasti dohledu.

AirLive OD-2060HD také podporuje CamPro Express, monitorovací software, dodávaný zdarma, který umožňuje uživateli prohlížet a nahrávat více kamer najednou. Pomocí několika AirLive OD-2060HD si s CamPro Express, může uživatel snadno vytvořit systém dohledu v různých prostředích.

Více informací o tomto produktu: http://cz.airlive.com/product/OD-2060HD nebo http://www.airlivecam.eu/ip_kamera_Airlive_OD-2060HD.php?lg=CZ.

AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com