Ocenění za trvalý rozvoj projektů založených na technologiích Adobe LiveCycle získala CCA od společnosti Adobe.

„Ocenění si velmi vážíme, je důkazem, že naše projekty v oblasti správy elektronického obsahu vybočují z řady a jsou unikátní nejen z hlediska jejich kvality a přínosů, ale i kontinuálního rozvoje – a tedy další přidané hodnoty pro uživatele,“ komentovala ocenění Martina Marešová, ředitelka společnosti CCA. (TZ)

Mezi nejvýznamnější zákazníky CCA, kteří využívají řešení Adobe LiveCycle, patří například Ministerstvo spravedlnosti ČR, kterému elektronické dokumenty pomáhají efektivně pracovat s informace a jsou předpokladem pro další koncepční rozvoj elektronizace české justice.

Resort justice silně podporuje elektronickou komunikaci s občany. Hlavním příkladem je možnost podání na soud prostřednictvím interaktivního elektronického formuláře, která se nejvíce využívá v agendě elektronického platebního rozkazu, kde tímto způsobem vznikají denně stovky podání. Ve všech těchto případech jsou využívány interaktivní PDF formuláře, které jednak vedou a kontrolují občany při jejich vyplňování, ale zároveň na straně soudů umožňují rychlý a efektivní přenos údajů z formulářů do vnitřních systémů bez nutnosti postupného přepisování.

O společnosti CCA

CCA je předním poskytovatelem informačních systémů se zaměřením na správu dokumentů. Na trhu působí od roku 1991, v současnosti má obrat přes 200 milionů korun a 70 zaměstnanců v Praze, Plzni a v Brně. Mezi významné zákazníky patří mimo jiné ČSA, Letiště Praha, Madeta, Škoda JS, Tatra, Toyota Tsusho Europe a 200 soudů a zastupitelství. CCA je předním lokálním partnerem společností Oracle, Adobe, IBM, Microsoft a SAP. Více na www.cca.cz.