WIA přichází s nejlevnějším DSL připojením na trhu

Praha, 1. března 2012 – Společnost WIA, poskytovatel datových, hlasových a internetových služeb, dnes uvedla nové cenové programy vysokorychlostního DSL připojení a přinesla tak na trh opět nejlevnější internet tohoto typu. Kromě standardních rychlostí obsahuje nabídka navíc i jedinečný tarif 8 Mbit/s.  (TZ)

DSL internet od WIA je výhodný díky nejnižší ceně, která je pevná a na rozdíl od konkurence není platná pouze omezenou dobu.“Nejvíce zákazníků má zájem o tarify s rychlostmi 8 a 16 Mbit/s. Například 16 megabitovou variantu naked DSL u nás pořídí za 490 Kč s DPH měsíčně a tuto cenu garantujeme po celou dobu čerpání služby. Naše nabídka nemá žádné ale ani omezenou platnost, “ uvedl Filip Malina, obchodní ředitel společnosti WIA.

Unikátní je varianta s rychlostí 8 Mbit/s, která je výhodná zejména v lokalitách, kde stav vedení vyšší kapacitu neumožňuje. U ostatních operátorů platí zákazníci v těchto případech za vyšší rychlost, přestože ji není možné nikdy dosáhnout.
Kompletní informace o internetovém připojení WIA ADSL Internet NONSTOP a WIA VDSL Internet NONSTOP naleznete na webových stránkách http://dsl.wia.cz.

Ceny WIA ADSL/VDSL Internet NONSTOP platné od 1.3.2012

Služba bez pevné linky (naked) Měsíčně (v Kč s DPH)
WIA ADSL Internet NONSTOP 2 Mbit/s 390
WIA ADSL Internet NONSTOP 8 Mbit/s 460
WIA VDSL Internet NONSTOP 16 Mbit/s 490
WIA VDSL Internet NONSTOP 25 Mbit/s 590
Služba s pevnou linkou Měsíčně (v Kč s DPH)
WIA ADSL Internet NONSTOP 2 Mbit/s 270
WIA ADSL Internet NONSTOP 8 Mbit/s 340
WIA VDSL Internet NONSTOP 16 Mbit/s 370
WIA VDSL Internet NONSTOP 25 Mbit/s 470

O společnosti WIA spol. s r. o.

Společnost WIA spol. s r. o. byla založena roku 2002 a patří k největším českým poskytovatelům mikrovlnného i metalického připojení. Dále nabízí nejmodernější služby, jako jsou Voice over IP, sítě VPN nebo garantovaná kvalita IP služeb. Tyto služby poskytuje se zaměřením jak na koncového zákazníka, tak i na firemní klientelu ve spolupráci s národními i mezinárodními telekomunikačními operátory. Důraz je kladen především na kvalitní, rychlý servis a zákaznickou podporu.