Evropa 2 a Frekvence 1 hrají už i v telefonech s Windows

(Praha, 19. 4. 2012) –  Majitelé Windows Phonů mohou od dnešního dne poslouchat rádia Evropa 2 a Frekvence 1.  Obě mobilní aplikace pro dvě populární rozhlasové stanice jsou ke stažení zdarma a pocházejí z dílny českých vývojářů Inmite. (TZ)

„Aplikace přehrává živé vysílání a lze si ji také nastavit tak, aby vás ráno budila a večer uspávala oblíbená hudba a moderátorská show,“ popsal technický ředitel Inmite Pavel Petřek.

První mobilní aplikace pro Windows Phony českých komerčních rozhlasových stanic nabízejí také oblíbené žánrové hudební streamy obou těchto rádií.

Obě nejposlouchanější rádia skupiny Lagardère Active jsou již několik měsíců dostupná všem uživatelům chytrých telefonů s operačními systémy iOS a Android.

Studio Inmite je česká jednička ve vývoji aplikací pro chytré mobilní telefony a tablety – ať už jde o Android, iOS, Windows Phone 7 nebo mobilní web. Od roku 2008 vytvořilo přes 60 aplikací. Patrně nejznámější projekt je aplikace pro živé vysílání zpravodajského kanálu ČT24 i sportovní ČT4. Vývojáři z Inmite jsou pyšní také na sérii aplikací pro Google, Vodafone, Lagardère Active nebo na uživateli oblíbenou SMS Jízdenku. Na světovém trhu zaznamenala velký úspěch aplikace avast! Mobile Security, bezpečnostní aplikace, která vznikla ve spolupráci se společností Avast Software.