Nový HTC Desire X nabitý technologiemi za příznivou cenu

Praha, 30. srpna 2012 – Společnost HTC představila nový telefon HTC Desire X. Novinka je osazena dvoujádrovým procesorem, fotoaparátem s technologií HTC ImageChip a pracuje s nejnovějším operačním systémem Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich). (TZ)

Uživatelským rozhraním telefonu je populární nadstavba HTC Sense ve verzi 4.1. Telefon nabídne svým uživatelům dostatečný výkon za příznivou cenu ve střední cenové kategorii chytrých telefonů.

HTC Desire X nabízí 4 palcový Super LCD displej a precizní dílenské zpracování. Vybaven je dvoujádrovým procesorem od Qualcommu, který tepe na frekvenci 1 GHz a nejnovější verzí operačního systému Android Ice Cream Sandwich ve verzi 4.0.4. O pořizování kvalitních fotografií a videí se postará pěti megapixelový fotoaparát se světelností f/2.0, který je určen pro focení i v méně osvětlených nebo šerých prostorách. Fotoaparát je dále vybaven obrazovým procesorem HTC ImageChip, nechybí tedy funkce vlajkové řady HTC One, jako pořizování HDR fotografií nebo natáčení videa a sejmutí fotky ve stejný okamžik.

Majitelé nového telefonu HTC Desire X získají bezplatně k dispozici 25 gigabajtů prostoru po dobu dvou let.

Autentická kvalita zvuku

Technologie vylepšení zvuku Beats Audio je v telefonu HTC Desire X integrována napříč celým systémem. Uživatelé, kteří vlastní sluchátka Beats, si mohou vychutnat plnohodnotný hudební zážitek v celém rozsahu slyšitelného zvukového pásma tak, jak autor skladbu složil.

HTC Desire X bude k dispozici v bílé a černé barevné variantě přibližně v polovině září. V prodeji bude na značkové prodejně HTC v Praze, v ulici Na Poříčí, u mobilních operátorů a v maloobchodní prodejní sítí za doporučenou cenu 7 999 Kč.

Více informací o telefonu HTC Desire X je k dispozici na http://www.htc.cz nebo na facebookové stránce http://www.facebook.com/htcfansczsk. Produktové fotografie v tiskové kvalitě jsou k dispozici na http://press.amic.cz/HTC.

Technické specifikace HTC Desire X

  • 4 palcový Super LCD displej s rozlišením 480×800
  • Dvoujádrový procesor Snapdragon S4, 1 GHz
  • Operační systém Android 4.0.4 s uživatelským rozhraním HTC Sense 4.1
  • 768 MB RAM
  • 4 GB uživatelské paměti
  • Možnost rozšíření o MicroSD kartu
  • 5 megapixelový fotoaparát s HTC ImageChip, automatickým ostřením a světelností f/2.0
  • Integrovaný audio systém Beats Audio

O společnosti HTC

HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498.

Další informace o společnosti HTC najdete na www.htc.com a www.htc.cz.