VMware představuje finalisty soutěže „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ o výhru v hodnotě 20 tisíc dolarů

Praha, 12. září 2012 – Soutěž „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ skončila. Celkem 250 ambiciózních malých a středních firem z Evropy, Středního východu a Afriky přišlo s nápady, jak přeměnit své podnikání za pomoci softwaru a služeb společnosti VMware v hodnotě 20 tisíc dolarů. (TZ)

Zapojené firmy byly velmi rozmanité, od společností produkujících hračky či televize, přes konzultantské firmy, až po specializované IT školy či advokátní kanceláře. Mnoho malých a středních firem přišlo s velmi inovativními nápady včetně „Bring Your Own Device“ přístupu, vytváření nových energeticky efektivních datových center či uvedení výkonného AppStore pro malé a střední firmy.

Porota, ve které zasedli Alastair Edwards, vedoucí analytik ve společnosti Canalys, a za VMware John Churchhouse, ředitel pro malé a střední firmy z regionu EMEA a Benjamin Caller, senior ředitel marketingu pro partnery a malé a střední firmy, sestavila následující seznam deseti nejlepších soutěžních příspěvků, ze kterých bude vybrán konečný výherce. Vítězná firma bude vyhlášena příští měsíc na konferenci VMworld 2012 Europe v Barceloně:

  1. Visitatie School Mariakerke, Belgie
  2. TC’System IT, Francie
  3. Across Systems GmbH, Německo
  4. Fresh Media GmbH, Německo
  5. nobeo GmbH, Německo
  6. Adicom Group, Itálie
  7. Edistar Srl, Itálie
  8. SPAL, Itálie
  9. Avanzit Tecnología, Španělsko
  10. Clarion Solicitors Limited, Velká Británie

John Churchhouse vysvětluje: „Před třemi měsíci jsme vyzývali malé a střední firmy z  Evropy, Středního východu a Afriky, aby se s námi podělili o nápady, jak využít nejnovější technologie k přeměně svého podnikání. Dostalo se nám velmi odvážných a ambiciózních odpovědí, přes 250 soutěžních příspěvků přineslo velmi inovativní, kreativní a inspirativní nápady pro změnu firemních postupů k lepšímu. Sestavit seznam finalistů nebyl snadný úkol, ale věříme, že deset postupujících soutěžících z řad malých a středních firem představilo ty nejzajímavější plány pro opravdovou proměnu podnikání.“

O VMware
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 3,77 miliardy USD v roce 2011 má VMware více než 350 tisíc zákazníků a 50 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.