Užitečná služba kupi.cz nabídne porovnání cen potravin a drogerie

Na konci září bude spuštěna nová internetová služba www.kupi.cz, která jako první nabídne srovnání akčního zboží supermarketů, hypermarketů a dalších prodejen z celé České republiky. Služba kupi.cz bude zdarma a její uživatelé díky ní snadno naleznou nejlevnější zboží ve svém okolí. (TZ)

“Dnes je již běžnou praxí srovnávat na internetu ceny elektroniky a dalších produktů z e-shopů, vybírat nejvýhodnější pojištění nebo dodavatele energií. Na zboží denní potřeby – na potraviny nebo drogerii dosud žádná služba nepamatovala,” říká tvůrce projektu Martin Kadlčík.

Služba kupi.cz vyhledává veškeré akční výrobky v nejbližším okolí uživatele, porovnává ceny vybraného zboží, a tím usnadňuje nákupní rozhodnutí. Všechna data o zlevněných produktech jsou čerpána přímo od obchodníků. Při spuštění budou k dispozici výhodné nabídky ze dvou tisíc českých prodejen.

Uživatelé budou mít možnost sledovat historii vývoje cen u zboží, interaktivně tvořit nákupní seznamy nebo se nechat upozornit na nové slevy oblíbených výrobků. Každý produkt bude možné hodnotit, komentovat nebo doporučit přátelům. Ve vývoji je také mobilní aplikace, která uživatelům kupi.cz pomůže porovnat výhodnost slev přímo v prodejnách.
“Běžná rodina ušetří tisíce korun měsíčně, pokud nakupuje zboží v akci. Díky kupi.cz se o výhodných cenách dozví bez nutnosti procházet a porovnávat slevy v tištěných letácích”, dodává Kadlčík, který v minulosti založil úspěšný agregátor hromadných slev SlevyDnes.cz.