Infor ohlašuje nabídku cloudových řešení pro výrobce průmyslových zařízení

Praha – 27. září 2012 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, ohlásila nabídku sady aplikačních řešení v cloudu pro výrobce průmyslových zařízení. (TZ)

Implementace aplikací Infor v cloudu pomůže výrobním společnostem modernizovat své technologie, redukovat IT infrastrukturu, urychlit nasazení systému a snížit celkové náklady na vlastnictví (TCO). Infor bude v rámci této nabídky využívat infrastrukturu IBM Power Systems postavenou na otevřených standardech k vytvoření prostředí privátního cloudu, ve kterém budou moci běžet aplikace Infor rychleji a flexibilněji.

„Infor je připraven pomoci svým zákazníkům z odvětví výroby strojírenských zařízení a podpořit jejich efektivitu nejen prostřednictvím aplikací zlepšujících podnikové procesy, ale také s využitím technologií, které pomáhají šetřit jejich IT rozpočty,“ řekl Mark Wright, výkonný viceprezident společnosti Infor. „Zákazníci, kteří si půjdou cestou nasazení aplikací Infor v cloudu, využijí výhod nižších nákladů, větší pružnosti a snazšího upgradování – vše se službami údržby a podpory v rámci programu Xtreme Support Program.

Aplikace Infor pro výrobce průmyslových zařízení  využívá v současné době více než 5 500 zákazníků v přibližně 60 zemích. Ať již jde o on-premise či cloudové aplikace, řešení Infor Equipment pomáhají zákazníkům centralizovat klíčové informace o výrobě, prodeji, servisu, zárukách, financích a pronájmu do jednoho škálovatelného podnikového systému, který podporuje strategické obchodní aktivity a pomáhá zvýšit ziskovost.

Nabídka cloudových systémů Infor Equipment je dalším krokem společnosti Infor v segmentu výroby průmyslových zařízení po nedávném ohlášení masivních investic, které zahrnují centrum inovace a vytvoření poradenské skupiny Infor CAT Dealer Advisory Council jako součást spolupráce s dealery společnosti Caterpillar.

O společnosti Infor

Infor je třetí největší poskytovatel podnikových aplikací a služeb, který pomáhá více než 70 000 velkým a středně velkým zákazníkům zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst v celé řadě odvětví. Více informací naleznete na www.infor.com.