Nižší náklady na provoz kanceláře díky nejnovějším inkoustovým tiskárnám Epson

1. října 2012 – Nová řada spolehlivých a všestranných inkoustových tiskáren Epson pomáhá malým firmám snížit náklady. Tiskárny WF-3000 a WF-2000 využívají samostatné zásobníky inkoustu velikosti XL, a umožňují proto nízkonákladový tisk, u kterého jsou náklady na tisk jedné stránky v porovnání s konkurenčními laserovými tiskárnami až o 50 procent nižší#. Tyto nové tiskárny jsou ideální pro malé kanceláře, které potřebují nízkonákladovou, spolehlivou a všestrannou tiskárnu, jež podporuje připojení k síti a nabízí široké možnosti připojení. (TZ)

Řada WorkForce WF-3000 (WF-3540DTWF / WF-3530DTWF / WF-3520DWF / WF-3010DW)

Tyto čtyři modely jsou perfektním řešením pro malé kanceláře, které potřebují nízkonákladový a vysoce kvalitní oboustranný tisk. Dosahují vysoké rychlosti tisku až 15 str./min u jednostranných dokumentů a 7,9 str./min u oboustranných dokumentů#. Jsou vybaveny velkokapacitními zásobníky papíru na 250 listů (s přídavným zásobníkem na 250 listů pro modely WF-3540DTWF a WF-3530DTWF) a podavačem pro speciální média pro podávání samostatných listů. Díky tomuto podavači mohou uživatelé tisknout na celou řadu různých materiálů, včetně pohlednic, obálek a hlavičkového papíru, aniž by museli otevírat hlavní zásobníky papíru.

Řada WorkForce WF-2000 (WF-2540WF / WF-2530WF / WF-2520NF / WF-2510WF / WF-2010W)

Modely řady WF-3000 mají kompaktnější rozměry a jejich funkční výbava splní požadavky uživatelů, kteří potřebují spolehlivou a kompaktní kancelářskou tiskárnu. Tyto tiskárny může obsluhovat jediný kancelářský pracovník a díky širokým možnostem připojení je může využívat také několik uživatelů současně. Každý model je vybaven zásobníkem papíru na 100 listů se zadním podáváním a umožňuje všestranný tisk.

Všech těchto devět modelů# umožňuje vzdálený tisk pomocí služby Epson Connect# (Epson iPrint, Epson Email Print, ovladač Remote Print Driver a skenování do cloudu). Tato služba nabízí uživatelům možnost rychlého a snadného bezdrátového tisku dokumentů a fotografií z chytrých telefonů a tabletových počítačů za použití aplikace Epson iPrint. Dokumenty a fotografie lze vytisknout jednoduchým odesláním e-mailu na unikátní e-mailovou adresu tiskárny bez ohledu na to, na kterém konci světa se uživatelé právě nacházejí. Ovladač Remote Print Driver3 nabízí větší flexibilitu, jelikož uživatelé si mohou upravit tiskové úlohy prostřednictvím tiskového ovladače počítače ještě předtím, než úlohu odešlou k tisku odkudkoli. Funkce skenování do cloudu3 umožňuje ukládat a sdílet naskenované dokumenty přímo do cloudových služeb nebo je odeslat na jakoukoli e-mailovou adresu či jinou tiskárnu podporující službu Epson Connect. Tyto tiskárny rovněž podporují funkce Google Cloud Print3 a Apple AirPrint3.

Andy Bray, produktový manažer společnosti Epson Europe, říká: „Obě řady tiskáren jsou perfektním řešením pro malé firmy. Nabízejí široké možnosti připojení, včetně Wi-Fi a/nebo ethernetového rozhraní3. Pomocí funkce Wi-Fi Direct, která je k dispozici u modelu WF-3540DTWF, se můžete připojit přímo k ostatním Wi-Fi zařízením, aniž byste k tomu potřebovali bezdrátový přístupový bod, např. router. Rychleschnoucí inkousty Epson DURABrite Ultra jsou zárukou výtisků v profesionální kvalitě, které jsou odolné vůči vodě, rozmazání a zvýrazňovačům.“

Tiskárny WF-3540DTWF, WF-3530DTWF, WF-3520DWF a WF-3010DW budou dostupné od MĚSÍC, za doporučenou maloobchodní cenu 5.925 Kč, 5.925 Kč, 4.395 Kč a 2.815 Kč.
Tiskárny WF-2540WF, WF-2530WF, WF-2520NF, WF-2510WF a WF-2010W budou dostupné od MĚSÍC, za doporučenou maloobchodní cenu 3.375 Kč,  2.580 Kč, 2.580 Kč, 2.325 Kč a 2.290 Kč.
Funkce a vlastnosti řady WF-3000

Hlavní charakteristiky WF-3010DW WF-3520DWF WF-3530DTWF WF-3540DTWF
Tisk, skenování, kopírování a faxování Pouze tisk
Jeden zásobník na 250 listů papíru
Dva zásobníky na 250 listů papíru
Zásobník papíru se zadním podáváním samostatných listů umožňující tisk na různá média
Připojení přes Wi-Fi a ethernetové rozhraní
Wi-Fi Direct
Epson Connect4 (Epson iPrint. Email Print, ovladač Remote Print Driver, skenování do cloudu)
Služba Google Cloud Print umožňuje mobilní tisk z počítačů na kompatibilních tiskárnách Epson
Tiskněte e-maily, fotografie, webové stránky a dokumenty přímo ze zařízení se systémem iOS na tiskárně Epson kompatibilní se službou AirPrint#
Oboustranný tisk
Čtečka paměťových karet / hostitelský port USB
Rychlost tisku 15/9,2 obr./min podle normy ISO2
Odolná a spolehlivá konstrukce
Pracovní cyklus 12 000 stran měsíčně#
Rychleschnoucí inkousty DURABrite Ultra
Ušetřete peníze díky samostatným inkoustům – vyměňte jen vypotřebovanou barvu
Zásobníky inkoustu velikosti XL nabízejí až 50% úsporu nákladů na stránku ve srovnání s konkurenčními laserovými tiskárnami1
Pevný, oboustranný automatický podavač papíru pro vícenásobné skenování, kopírování a faxování
8,8cm dotykový displej a snadná navigace v menu pomocí gest
6,3cm displej LCD a intuitivní ovládací panel, který umožňuje snadnou navigaci v menu
Vyměnitelná sada pro údržbu, která přispívá k delší životnosti

Funkce a vlastnosti řady WF-2000

Hlavní charakteristiky WF-2010W WF-2510WF WF-2520NF WF-2530WF WF-2540WF
Tisk, skenování, kopírování a faxování Pouze tisk
Kompaktní rozměry usnadňující instalaci
Pracovní cyklus 3 000 stran měsíčně6
Rychleschnoucí inkousty DURABrite Ultra
Ušetřete peníze díky samostatným inkoustům – vyměňte jen vypotřebovanou barvu
Až 2,5× více vytištěných stránek s inkousty Epson XL1
Zásobník papíru se zadním podáváním na 100 listů umožňující tisk na různá média
Automatický podavač dokumentů na 30 listů usnadňuje skenování, kopírování a faxování vícestránkových dokumentů
6,3cm barevný displej umožňující snadnou navigaci v menu
Připojení přes Wi-Fi a ethernetové rozhraní Pouze Wi-Fi Pouze ethernet Pouze Wi-Fi
Tiskněte dokumenty a fotografie přes Wi-Fi snadno a rychle ze svých chytrých telefonů a tabletů s aplikací Epson iPrint4 (přes Wi-Fi router)
Tiskněte odkudkoli na světě zasláním dokumentů nebo fotografií přímo na tiskárnu
Tiskněte prostřednictvím tiskového ovladače odkudkoli na světě
Skenujte soubory přímo do cloudových služeb pro sdílení nebo ukládání souborů
Služba Google Cloud Print umožňuje mobilní tisk z chytrých telefonů nebo počítačů na kompatibilních tiskárnách Epson
Tiskněte e-maily, fotografie, webové stránky a dokumenty přímo ze zařízení se systémem iOS na tiskárně Epson kompatibilní se službou AirPrint5

 

 

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních zobrazovacích produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a 3LCD projektorů až po senzory a další mikrozařízení. Společnost Epson je odhodlaná překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě, kterým přináší výhody založené na kompaktních, energeticky úsporných a vysoce přesných technologiích. Společnost operuje na podnikových, domácích, obchodních i průmyslových trzích.

Skupina Epson vedena společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 75 000 zaměstnanců v 97 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídicí centrum pro Evropu,

Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 594 lidí a ve fiskálním roce 2010 zaznamenala obrat 1.583 miliónů eur. http://www.epson.cz

Environmentální vize 2050   

http://eco.epson.com/