AVG Technologies bojuje o titul Firmu roku

Společnost AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 128 miliónů aktivních uživatelů, se utká v celostátním finále prestižní soutěže Firma roku. (TZ)

Firma roku je uznávanou soutěží – každý rok se jí účastní stovky společností, z nichž vzejdou finalisté jednotlivých krajských kol. Vítězové těchto kol se utkají v celorepublikovém finále dne 4. prosince. AVG je letošním vítězem Jihomoravského kola.

„Naše společnost má za sebou úspěšný rok – vstoupila na newyorskou burzu, byla jmenována Nejobdivovanější IT firmou v České republice a před měsícem představila i novou produktovou řadu AVG 2013,“ říká Miriam Madrová, senior PR manažerka AVG pro ČR a SR (na fotografii vlevo), která společnost zastupovala na krajském klání, „jsme rádi, že jsou tyto výsledky oceněny i v rámci business komunity České republiky postupem do republikového finále soutěže Firma roku.“

Společnost AVG má kořeny v Brně, kde má dodnes jedno ze svých technologických center – velmi úspěšnou antivirovou laboratoř.