Huawei uvádí smartphone Ascend G600 – velký displej, jasnější obraz a vyšší rychlost i výkon

Praha, Česká republika, 29. října 2012 – Společnost Huawei, přední světový poskytovatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT), uvádí od listopadu na český trh nový smartphone HUAWEI Ascend G600. (TZ)

Telefon, který je vybaven největším displejem (4,5 palce) v nabídce smartphonů značky Huawei na českém trhu, využívá operační systém Android 4.0 ICS, má 8megapixelový fotoaparát s BSI snímačem, autofokusem (AF) a dva reproduktory s DTS prostorovým zvukem. HUAWEI Ascend G600 je výsledkem nejnovějších inovací a zpřístupňuje špičkovou technologii širšímu okruhu lidí na celém světě.

HUAWEI Ascend G600 poskytuje více funkcí, které každodenně zlepšují zážitek lidí s mobilním telefonem. Velký 4,5placový LCD IPS HD displej s rozlišením 960×540 pixelů nabízí ostrý a jasný obraz. Displej je před nechtěným poškozením chráněný odolným sklem Corning® Gorilla® Glass. Srdcem telefonu Huawei Ascend G600 je dvoujádrový procesor pracující na frekvenci 1,2 GHz. O energii se stará 1930mAh lithium polymerová baterie s dlouhou výdrží. Telefon se kompletně nabije za čtyři hodiny, spustí se za 5 sekund a díky unikátní úsporné technologii Huawei, která řídí a optimalizuje spotřebu energie, vydrží v pohotovostním režimu více než 15 dnů*.

„Jsme velmi rádi, že můžeme nyní uvést na trh nový telefon HUAWEI Ascend G600, který poskytuje více funkcí a možností lidem, kteří od své techniky očekávají více,“ uvedl Shao Yang, marketingový ředitel společnosti Huawei Device. „HUAWEI Ascend G600 navazuje na úspěch řady smartphonů Ascend a je nejnovějším přírůstkem k řadě našich vlajkových výrobků, které zážitek s výjimečnými výrobky zpřístupňují širšímu okruhu lidí na celém světě.“

HUAWEI Ascend G600 umožňuje lepší konektivitu a sdílení souborů přes Wi-Fi Direct, Bluetooth a DLNA. Operační paměť o kapacitě 768 MB a interní 4 GB lze rozšířit až na 32 GB pomocí paměťových karet MicroUSB 2.0 a Micro-SD. Ascend G600 je vybavený 1,2GHz dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon S4 a operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

HUAWEI Ascend G600 bude dostupný u vybraných prodejců od listopadu v černém a bílém provedení za doporučenou cenu 7.990,- Kč vč. DPH.

Technické parametry HUAWEI Ascend G600
Operační systém Android™ 4.0 ICS doplněný o 3D uživatelské rozhraní Huawei Hap 5.2
Sítě a data UMTS -1/-51 pásma
GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
Displej 4.5“ qHD 960 x 540 dotykový s Corning® Gorilla® Glass
Fotoaparát 8 MPx, BSI, autofocus, přisvětlovací duální LED dioda, 480p video, 0.3 MPx přední kamera, foto software včetně speciálních efektů a možností panoramatických fotek
Navigace A-GPS, Google Mapy, elektronický kompas
Procesor dvoujádrový 1,2 GHz procesor Qualcomm Snapdragon S4
Bezdrátové připojení HSPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Wi-Fi Direct, mobilní Wi-Fi HotSpot, Bluetooth 3.0 (Smart Ready)
Hudba a zvuk DTS prostorový zvuk se dvěma mikrofony a dvěma reproduktory
Paměť Operační 768MB RAM, vnitřní 4GB – podpora pam. karet MicroUSB 2.0 (HiSpeed) a Micro-SD až 32 GB
Aplikace GMS (Gmail™, Google Talk™, Gmaps™),
Klient pro Facebook, Twitter, a Google+, Správce souborů, diktafon, Klient pro Microsoft© Exchange Email Server, SW pro čtení Word, Excel, PPT, PDF
Ostatní Senzory pohybu, okolního světla a přiblížení, gyroskop, signalizační stavová dioda, podpora technologie DLNA, MHL-HDMI vstup
Rozměry 134,3 mm (d) x 67,8 mm (š) x 10,5 mm (h)
Hmotnost 110 g
Baterie 1930mAh Li-Polymer s technologií úspory energie

Fotografie Ascend G600 ke stažení najdete zde:

http://www.ulozto.cz/xzrHaNd/g600-picture-black-white-2012-08-21-jpg-40mb-2mb-200k-english-zip

*v kontrolovaném laboratorním prostředí

O společnosti HUAWEI

Společnost Huawei Device se domnívá, že každý může být informačním centrem a že svět by byl lepší, kdyby padly překážky bránící přístupu k informacím a jejich šíření. Rozsáhlé portfolio mobilních telefonů, mobilních širokopásmových zařízení a domácích zařízení svědčí o zaměření společnosti Huawei na zákazníky a na její snahu dodávat uživatelsky příjemné mobilní internetová řešení prostřednictvím neustálých inovací. Na základě více než dvou desetiletí úspěchů v odvětví informatiky a komunikace díky vlastním odborným znalostem, provozní základně a globálním partnerským zdrojům se společnost Huawei Device mění ze společnosti, která prodává miliony zařízení v rámci jediné transakce velkým podnikům, na značku „business-to-people“ (B2P), která přímo prodává i jednotlivé přístroje milionům lidí. Ke konci roku 2011 společnost Huawei Device dodávala výrobky více než 500 operátorům po celém světě. Více informací najdete na adrese: www.huaweidevice.com. Pro další informace V českém jazyce prosím navštivte www.huaweidevice.cz.