Složte si svoje světlo

Lumio.cz přináší designová skládací světla Moon Light, jejichž tvar můžete dle libosti kdykoliv a téměř jakkoliv měnit. Lze kombinovat více barev a počet dílů pro vytvoření různých tvarů a velikostí. Vyberte si podle svého interiéru a vybočte z tradičního stylu osvětlení. Moon Light díky unikátnímu designu a univerzálnosti uspokojí každého příznivce něčeho neobvyklého a nadčasového. (TZ)

Světla Moon Light nabízejí nepřeberné možnosti složení, díky jejich unikátní konstrukci lze sestavit přes 30 různých tvarů dle vaší fantazie z 9 až 120 prvků. Každá sada se skládá z 30 dílů a vy si můžete dle nálady kdykoliv dokoupit další sadu a složit si větší světlo v jiném tvaru nebo velikosti. Světla se nabízejí ve velikostech M, L, XL a XXL. Ve velikosti M a L si kromě standardní bílé barvy můžete vybrat z dalších 8 barev – zelená, oranžová, žlutá, modrá, světle modrá, červená, růžová nebo fialová. Tyto barvy lze samozřejmě také kombinovat, nemusíte zůstat pouze u jedné barvy.

Cílem je co možná největší variabilita, proto se světla neprodávají automaticky s kabelem a žárovkou, aby si každý mohl vybrat přesně to, co chce a co se mu líbí. Pro světla Moon Light lze použít výlučně úsporné žárovky, LED žárovky a zářivky, jež nevydávají nadbytečné teplo.

Světla včetně příslušenství zakoupíte na www.lumio.cz od 600 Kč.