Inovovaná tisková řešení HP pomohou digitalizovat kancelář a snížit náklady

PRAHA, 12. listopadu 2012 – Společnost HP představila nové revoluční modely tiskáren HP LaserJet, které výrazně zvyšují produktivitu tisku při zachování cenové dostupnosti. Jsou výsledkem dlouhodobého intenzivního vývoje a v kombinaci s inteligentními nástroji Autonomy představují největší technologický posun v oblasti kancelářských tiskáren HP za posledních téměř deset let. (TZ)

„Naši zákazníci vyžadují inovativní tiskové technologie přizpůsobené jejich pracovním procesům, ale zároveň hledají jednoduchá a efektivní řešení, která jim dokážou usnadnit práci,“ řekl David Lev, HP printer category manager pro Českou republiku a Slovensko. „S HP získají obojí – snadný i bezkonkurenčně rychlý tisk nejvyšší kvality pro maximální efektivitu kancelářských činností.“

HP LaserJet a cloud digitalizují kancelář a zjednodušují práci s daty
Firmy i organizace působící v oblasti státní správy produkují velké objemy dat, kvůli čemuž se zvyšují i jejich nároky na práci s informacemi a jejich řízení. Modely HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c a HP LaserJet Enterprise colour flow MFP M575c poskytují vysoký výkon pro tisk a sdílení dokumentů. Zároveň představují odrazový můstek do plně digitalizovaného světa, protože obsahují i dvouhlavý skener, technologii HP EveryPage zajišťující spolehlivé nabírání každého papíru pro tisk samostatně, a datový vstup, který urychluje přechod z papírového prostředí kanceláře do digitálního.

Multifunkční tiskárny HP Flow mohou být integrovány do řešení pro správu obsahu, která využívají software společnosti Autonomy, divize HP. Tato řešení jsou k dispozici v tradiční i cloudové verzi. Kombinace tiskáren HP a řešení Autonomy dává zákazníkům možnost mnohem lépe pracovat s informacemi, dokumenty, audio a video obsahem, emaily či webovými stránkami.

HP Flow CM Professional(1) přináší podnikové služby pro správu obsahu, vhodné zejména pro dynamicky rostoucí firmy. Tato řešení standardně nabízejí velmi vysokou bezpečnost a jsou proto vhodná i do nejnáročnějších prostředí typu bank, právních kanceláří či burzy cenných papírů – a to i přesto, že připojení lze provádět virtuálně odkudkoli přes běžný internetový prohlížeč.

Nabídka cloudových řešení HP pomůže organizacím zvyšovat týmovou spolupráci a produktivitu. Umožňuje zadávání, indexování, archivaci, vyhledávání a tisk dokumentů prostřednictvím unikátního, uživatelsky vysoce komfortního rozhraní, které bylo vyvinuto s důrazem na pohodlí a různorodé potřeby zákazníka.(2)

„Profesionální multifunkční tiskárny HP Flow CM Professional a HP flow MFP dokážou zvýšit produktivitu zaměstnanců díky vyšší míře spolupráce a dobře organizovaným procesům, takže mohou věnovat více času zákazníkům a svým obchodním strategiím,“ uvedl Robert Dinkelacker, marketingový manažer pro tiskárny HP LaserJet a podniková tisková řešení v regionu EMEA. „Tato nová řešení HP se velmi osvědčila – tisk i skenování jsou velmi snadné a dokumenty díky cloudovému systému pro správu obsahu každý uživatel rychle najde.

Řešení HP Flow CM Enterprise se skládá z několika technologických služeb pro správu podnikového obsahu (enterprise content management, ECM) ve velkých organizacích. Díky těmto službám získají velké podniky a instituce okamžitý přístup ke klíčovým informacím a mohou integrovat, zjednodušovat či automatizovat své procesy. Výrazně tak ušetří náklady, zvýší produktivitu a zajistí snazší dodržování vnitřních předpisů.(3)

Tisk přímo v kanceláři zvyšuje pracovní produktivitu
Organizace všech velikostí mohou nyní snadno vyřešit požadavky na cenově výhodný, rychlý a kvalitní tisk.

Malé a střední firmy se mohou těšit na dvě nové modelové řady tiskáren HP LaserJet Pro. HP rovněž zavádí nová a rozšířená řešení pro správu pracovních toků dokumentů, která v kombinaci s tiskárnami HP LaserJet Enterprise zvyšují a zjednodušují pracovní produktivitu. Pro zaměstnance, kteří často cestují a vyžadují mobilní přístup, nabízí HP snáze dostupný tisk díky cloudovým řešením, jenž podporují i mailbox Google Apps prostřednictvím utility HP ePrint Enterprise.(4)

Pro efektivnější komunikaci mezi tiskovými a elektronickými kanály zákazníka nabízí HP nástroje HP Exstream LiveSite Connector a HP Claims Correspondence 2.0. Řešení HP Exstream LiveSite Connector kombinuje software Autonomy a technologii HP Exstream pro konzistentnější a lépe zacílenou komunikaci se zákazníky, využívající pokročilé analytické nástroje. HP Claims Correspondence 2.0 snižuje dobu potřebnou na vyřízení reklamace či stížnosti, umožňuje rychlejší korespondenci a poskytuje lepší on-line přehled o stavu reklamace díky propojení obsahu dokumentů s konkrétními lidmi a procesy.

Více informací je k dispozici na webu www.hp.com/go/FallBizPrinting.

O společnosti HP

HP vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa, které zahrnuje špičkové produkty z oblasti tiskových řešení, osobní výpočetní techniky, softwaru, služeb a IT infrastruktury, je pečlivě vyvíjeno pro řešení problémů zákazníků. Více informací o společnosti HP (NYSE: HPQ) je k dispozici na webu www.hp.cz.

Dostupnost v EMEA se očekává během jara 2013.

Pro připojení ke cloudovému řešení je nutný pouze internetový prohlížeč.

HP Flow CM Enterprise je představuje výběr softwarových balíčků, který se nenabízí ve variantě pro cloud, ale pouze pro instalaci do klientských počítačů.

HP ePrint Enterprise vyžaduje serverový software HP ePrint Enterprise. Aplikace musí mít k dispozici k internetu připojený smartphone BlackBerry s operačním systémem OS 4.5 či novějším, iPhone® 3G nebo novější verzi, iPad® či iPod Touch® (2. generace) s iOS 4.2 či novější verzí nebo zařízení s OS Android® verzemi 2.1, 2.2, 2.3, a samostatně zakoupenou službu bezdrátového připojení k internetu spolu se servisní aplikací HP sprint. Verze pro email vyžaduje zařízení připojené na email a registraci emailové adresy. Řešení je nabízeno pro tiskárny třídy PCL5/6, PCL3, a PCL3GUI (od HP i jiných výrobců).

Tagged