TP-LINK naslouchá partnerům, spustil partnerský web v češtině

Česká republika, Praha – 12. 11. 2012 – Společnost TP-LINK na českém a slovenském trhu průběžně vylepšuje svou podporu pro resellery. V rámci těchto aktivit nyní nabízí registrovaným partnerům zasílání tiskových zpráv, kompletní nabídky produktů pro český trh včetně doporučených cen a marketingových materiálů, jako jsou letáky, katalogy produktů atd. (TZ)

Společnost TP-LINK v průběhu letních a podzimních měsíců absolvovala celou řadu setkání s obchodními partnery. Mezi nimi je nutné vyzdvihnout setkání COMFOR, PREMIO a TRILINE + VIP konaná pod hlavičkou AT Computers nebo čtvrtý ročník ABC Data SHOW IT, který proběhl v Brně.

Mezi nejčastější dotazy patřil i ten, kdy a v jaké podobě plánuje TP-LINK spustit svůj partnerský program. TP-LINK neváhal prokázat, že svým partnerům naslouchá, a již na přelomu října a listopadu spustil první webové stránky určené pro obchodní partnery. Ty jsou dostupné na adrese www.tplinkpartner.cz

Nový web společnosti TP-LINK nabízí formulář, po jehož vyplnění mohou být partneři zařazeni do speciálního mailingu. Ten zajistí, že budou pravidelně informováni o nových produktech společnosti ve formě tiskových zpráv. Získají rovněž informace o kompletní nabídce produktů určených pro český trh, a to včetně doporučených cen. V neposlední řadě TP-LINK resellerům nabízí i možnost podpory ve formě zasílání marketingových materiálů, jako jsou letáky, katalogy produktů atd.

Další rozšíření partnerského portálu je plánováno na první polovinu roku 2013.

O společnosti TP-LINK

TP-LINK je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-LINK zahrnuje bezdrátové směrovače a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G směrovače, ADSL modemy, adaptéry pro zapojení do domácí elektrické sítě, IP kamery, print servery, SOHO/SMB směrovače a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese http://www.tp-link.com/cz/.

V případě zájmu o doplňující informace, materiály, zápůjčky produktů značky TP-LINK na testování, rozhovory s představiteli společnosti nebo komentáře k aktuálním tématům na poli počítačových sítí se na nás, prosím, neváhejte obrátit.