Windows Phone 8S by HTC do českých obchodů přinese živé barvy. Do prodeje jde dnes

Praha, 4. prosince 2012 – Výrobce mobilních telefonů HTC zahájil prodej designově odvážného modelu Windows Phone 8S by HTC. Tři výrazná barevná provedení jej bezpečně odliší od ostatních smartphonů. Operační systém Windows Phone 8 spolu se silnou baterií a dvoujádrovým procesorem zaručuje spolehlivost při práci a dostatečný výkon pro bezproblémový chod všech aplikací. Windows Phone 8 S by HTC je k dostání u vybraných prodejců elektra a mobilních telefonů za doporučenou cenu 7.999 Kč včetně DPH. (TZ)

Srdcem Windows Phone 8S by HTC je výkonný dvoujádrový procesor Qualcomm S4 1 GHz. Integrovaná paměť telefonu čítá 4GB volného místa, které je ovšem možné ještě navýšit pomocí microSD karty. Optimalizovaná baterie s kapacitou 1 700 mAh výrazně prodlužuje výdrž a zpříjemňuje tím jak práci, tak sledování videí, hraní her nebo poslech hudby. Snímky a 720p videa pořízená s použitím kvalitního pětimegapixelového fotoaparátu s vestavěným objektivem a automatickým LED bleskem lze okamžitě ukládat a upravovat na bezplatném účtu služby SkyDrive, který pro tento účel nabízí až 7GB volného místa.

Autentická kvalita zvuku

Majitelé sluchátek Beats si díky technologii vylepšení zvuku Beats Audio, která je součástí systému Windows Phone 8S by HTC, mohou dopřát hudbu v té nejvyšší kvalitě. Pokrytí celého rozsahu slyšitelného zvukového pásma zaručuje poslech skladeb přesně tak, jak je autor složil.

Originální design

Kromě usedlejší černobílé kombinace si Windows Phone 8S by HTC můžete zakoupit také v dalších barevných provedeních. S telefonem v barvách jako je limetková v kombinaci se šedou nebo zářivá modrá budete vždy originální a k nepřehlédnutí. Štíhlý tvar a hladké linie pak dotvářejí jedinečnost designu, který je mezi smartphony příjemným oživením.

Technické specifikace

  • Dvoujádrový procesor Qualcomm S4, 1 GHz

  • Operační systém Windows Phone 8

  • Vestavěná optimalizovaná baterie s vyšší výdrží a kapacitou 1700 mAh

  • Čtyřpalcová dotyková obrazovka super LCD s rozlišením WVGA a krycím sklem Gorilla Glass pro větší odolnost

  • 4GB interní úložiště pro uživatelská data s možností rozšíření pomocí SD karty

  • 5 megapixelový fotoaparát s automatickým bleskem a schopností natáčení 720p videí

  • Vylepšená kvalita zvuku s technologií Beats Audio, která se sluchátky Beats zaručuje plný rozsah slyšitelného zvukového pásma

Produktové fotografie modelu Windows Phone 8S by HTC spolu se všemi technickými specifikacemi jsou k dispozici zde.

O společnosti HTC

HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498.

Další informace o společnosti HTC najdete na www.htc.com a www.htc.cz.