AVG opět naděluje Monkey Business

PRAHA, 14. prosince 2012 – AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 143 milionů aktivních uživatelů, před Vánocemi podpoří další koncert oblíbené skupiny Monkey Business. (TZ)

Koncert se uskuteční dne 20. prosince 2012 od 21:00. K této pravidelné spolupráci dochází vždy dvakrát ročně. Letní akci ve Žlutých lázních tentokráte vystřídá již třetí vánoční Lucerna. Kdo si chce zavzpomínat na léto, je mu k dispozici http://monkeybusinesslive.cz/ s videem z posledního koncertu.

V rámci koncertu proběhne soutěž o večeři se členy kapely Monkey Business. Na koncertě se budou pohybovat speciálně vymóděné AVG hostesky, které se budou ptát na jednoduchou otázku týkající se AVG. Každý, kdo odpoví správně, bude zařazen do slosování o večeři se členy skupiny. Šťastný výherce bude oznámen již v průběhu koncertu.

„Spolupráci s Monkey Business si moc užíváme,“ řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies, „jejich vánoční koncert je skvělou příležitostí, jak uzavřít letošní, pro nás velmi úspěšný rok. Chtěl bych všem popřát veselé Vánoce a také to, aby byl příští rok ještě lepší nejen v boji s kyberzločinci.“

O společnosti AVG Technologies (NYSE: AVG)

Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na 143 milionů aktivních uživatelů k 30. září 2012 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnost, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.

Zůstaňte v kontaktu s AVG