Stable.cz: 100 tisíc registrovaných uživatelů na hobby portálech Hafici.cz, Miciny.cz a Koníčci.cz

Portály Hafici.cz, Miciny.cz a Koníčci.cz patří na českém internetu mezi jedny z nejznámějších komunitních webů zaměřených na majitele domácích mazlíčků a jejich zvířecí přátele. Jen od ledna 2012 bylo na těchto třech portálech založeno více než 18.000 profilů psů, koček a koní. A právě s novým rokem 2013 slaví dosažení mety 100.000 registrovaných uživatelů. (TZ)

Historicky prvním portálem ze skupiny byl web Hafici.cz spuštěný 1. 3. 2008. Po něm následovali Miciny.cz a nejmladším bratříčkem jsou Koníčci.cz. Na každém z portálů si uživatelé mohou založit profil pro své zvířecí přátele, najdou tu encyklopedii plemen, poradnu, inzerci, články věnované oboru a samozřejmě také diskuzní fórum. Všechny tři portály pro své registrované uživatele pravidelně pořádají soutěže o hodnotné ceny a jsou aktivní i na Facebooku.

„Počet registrovaných uživatelů, kteří tvoří komunitu na našich portálech, nás samozřejmě velmi těší. Právě jejich aktivní přístup vytváří z našich portálů živé a zajímavé weby a za to jim děkujeme. Máme radost z toho, že to potvrzuje naši vizi, že i naši mazlíčci si své online profily zaslouží a že i v dnešní době mají lidé čas, aby se svým zvířecím přátelům věnovali.“ uvedla Kateřina Fialová, projektová manažerka portálů.

Díky velmi aktivní sekci oborové inzerce jsou portály také ideálním místem, kde najít nového zvířecího mazlíčka, vybavení pro chov nebo prostě jen spřízněné duše například pro společnou procházku se psy.

Na portálech Hafici.cz, Miciny.cz a Koníčci.cz je v současné době celkem již téměř 80.000 profilů zvířat, z toho 55.500 psích, 15.500 kočičích, 7.900 koňských a také několik set ostatních exotických zvířat. Provozovatelem portálů je společnost Stable.cz s.r.o. z Jablonce nad Nisou.

O společnosti Stable.cz s.r.o.

Společnost Stable.cz působí na českém internetu od roku 2011, vznikla oddělením části aktivit v oblasti webhostingu a registrace domén společnosti MITON CZ, s.r.o. do samostatného subjektu. Mezi největší zákazníky Stable.cz s.r.o. patří společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., Centrum Holdings, Seznam.cz, a.s., Slevomat.cz, s.r.o., MITON Media a.s. (Heureka.cz), Pixmac s.r.o. a mnoho dalších.